Veikkaushuone

Veikkaushuone on erinomainen rahapelisivusto veikkaajille. Kuten nimestäkin voi päätellä, suomeksi palveleva Veikkaushuone on tehty nimenomaan suomalaisille pelaajille.

Siirry Veikkaushuoneen sivustolle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 euron aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän vedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous ei ole ikuinen.

Veikkaushuoneen plussat ja miinukset

+ Veikkaushuone on erittäin helppokäyttöinen

+ Sivusto on täysin suomenkielinen

+ Kohteet ja kertoimet ovat markkinoiden huipputasoa

+ Sivusto sopii vasta-alkajille, kokemusta jo hankkineille sekä erittäin kokeneille vedonlyöjille

+ Verovapaat voitot

+ Talletukset sujuvat nopeasti omalta pankkitililtä Veikkaushuoneen pelitilille ja Veikkaushuoneen pelitililtä omalle pankkitilille.

+ Muutkin talletusmetodit ovat käytössä.

+ Tarjolla on aloitusbonus, joskin se on pienempi kuin esimerkiksi Betsafella.

– Veikkaushuoneesta löytyy casino, mutta ei pokeria. Jos sitä haluaa pelata, siirtyä esimerkiksi Unibetin pokeriin.

Veikkaushuone-bonus

Veikkaushuone-bonus on 100 euroa. Bonuksen saaminen on helppoa talleta 100, niin Veikkaushuone lisää pelitilillesi toiset 100 euroa.

Veikkaushuone bonus ei sisällä minkäänlaisia umpikieroja vaatimuksia. Jos haluat lukea lisää aiheesta ”Veikkaushuone bonus”, klikkaa edellä olevaa linkkiä.

Jos haluat testata Veikkaushuonetta tallettamatta rahaa, sekin onnistuu. Veikkaushuone riskitön veto on tarjous, joka on tehty vain Urheiluviikon lukijoille.

Veikkaushuoneen kohteet ja kertoimet suurennuslasin alla

Veikkaushuoneen sivustolta löytyvät kohteet kaikkiin suomalaisia kiinnostaviin lajeihin: jalkapalloon, jääkiekkoon, tennikseen, koripalloon, salibandyyn, lentopalloon, moottoriurheiluun, golfiin, nyrkkeilyyn, snookeriin ja muihin suomalaisten penkkiurheilijoiden suosikkilajeihin.

Lisäksi Veikkaushuone huomioi Suomessa vähemmän tunnetut – mutta maailmalla kovassa huudossa olevat – lajit, kuten rugbyn, pyöräilyn, kriketin, futsalin, amerikkalaisen jalkapallon ja käsipallon.

Veikkaushuoneen kertoimet ovat huipputasoa, eikä esimerkiksi Veikkaus.fi pärjää niille alkuunkaan. Lisäksi Veikkaushuone tarjoaa mainioita mahdollisuuksia live-vedonlyöntiin, jossa vetoja voi iskeä ottelutapahtuman aikana.

Erityiskehut Veikkaushuone ansaitsee siitä, että – toisin kuin monen ulkomaalaisen peliyhtiön suomenkieliset sivut – Veikkaushuone.com on täysin suomennettu. Sivuilla ei siis lue First half, vaan siellä lukee Ensimmäinen puoliaika, sivuilla ei lue Handicap, vaan siellä lukee Tasoitusveto ja niin edelleen. Tästä Veikkaushuone onkin saanut kiitosta suomalaisilta. Lue tästä kokemuksia Veikkaushuoneesta.

Muut suomalaisille sopivat pelisivustot

Veikkaushuonoe, joka muuten toimii osoitteessa veikkaushuone.com, ei ole ainoa suomalaisille sopiva pelisivusto. Myös NordicBet, Betsafe ja Unibet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Edellä mainituista yhtiöistä etenkin NordicBet, kuten nimestäkin voi päätellä, on tehty pohjoismaalaisille, mutta myös Betsafe ja Unibet sopivat pohjoismaalaisille erinomaisesti. Edellä olevia linkkejä napsauttamalla siirtyy yhtiöiden esittelyihin.

Siirry Veikkaushuoneen sivustolle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 euron aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän vedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous ei ole ikuinen.

*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus