Lue vedonlyöntivihjeet & veikkausvinkit – ja opi voittamaan!

Vedonlyöntivihjeet, tai tuttavallisemmin veikkausvinkit, kuuluvat nykyään monen eri julkaisun peruskauraan. Se ei ole ihme, sillä on tärkeää, että vedonlyöjällä on hyvää tietoa pelikohteistaan. Urheiluviikko julkaisee ammattilaisten laatimat vihjeet osiossaan Veikkausvihjeet. Klikkaa edellä olevaa linkkiä, niin pääset lukemaan vihjeitä.

Tärkein vedonlyöntiin liittyvä tieto jää kuitenkin monelta julkaisulta kertomatta: erinomaisetkaan vedonlyöntivihjeet eivät tuota pitkässä juoksussa voittoja, jos vedonlyöjä pelaa yhtiössä, joka ei tarjoa järeitä kertoimia ja kattavasti erilaisia kohteita.

Suomeksi palveleva huippulaadukas peliyhtiö Unibet tarjoaa erinomaisen sauman voittavaan vedonlyöntiin.

Siirry Unibetin vedonlyöntiin TÄSTÄ, niin saat 100 € aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitlisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Edellä mainitun markkinoiden ylivoimaisesti parhaan Unibet-bonuksen saa vain Urheiluviikon kautta – ei mistään muualta.

Jos haluat lisätietoa Unibetista, napsauta tästä.

Ketkä laativat Urheiluviikon vedonlyöntivihjeet ja veikkausvinkit?

Urheiluviikko julkaisee sivustollaan nykyisten ja entisten huippu-urheilijoiden vihjeitä jalkapalloon, jäääkiekkoon, moottoriurheiluun ja ajoittain myös muihin lajeihin. Suurin osa vihjeistä julkaistaan lätkään ja futikseen. Kaikki vihjeet eivät ole tähtien ja legendojen kynästä, sillä osan on kehittäneet myös vedonlyönnin ammattilaiset.

Vedonlyöntivihjeet annetaan usein 1X2-kohteisiin (Suomessa tunnetaan nimellä Pitkäveto), mutta ajoittain Urheiluviikon vihjaajat antavat esimeriksi tulosvetoveikkauksiaan.

Mitä vihjeiden ja vinkkien lisäksi?

Urheiluviikko julkaisee myös urheilu-uutisia (lähinnä jalkapallosta ja jääkiekosta) sekä ohjeitä siihen, miten urheilua voi katsoa ilmaiseksi netissä. Lue esimerkiksi artikkelit La Liga ja Serie A netissä.

Lukijoiden lisäksi myös suomalaismedia seuraa tarkasti Urheiluviikon uutisia. Urheiluviikon juttuja ovat siteeranneet lähes kaikki suurimmat suomalaismediat.

Siirry Unibetin vedonlyöntiin TÄSTÄ, niin saat 100 € aloitusbonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitlisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Parhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus