”Vapaapotkut voivat pilata Cristiano Ronaldon polvet”

10.05.2009 13.10

Manchester Cityn päävalmentaja Mark Hughes varoitti manchesterilaisseuran paikallisvastustajan Manchester Unitedin portugalilaista vapaapotkuspesialistia Cristiano Ronaldoa joukkueiden välisen Englannin jalkapalloliigaottelun alla.

Hughesin mukaan Ronaldon polvet joutuvat pahaan rasitukseen tämän vapaapotkutekniikan takia. Samalla City-luotsi kuitenkin myönsi, että Ronaldon vaparit ovat erittäin vaarallisia.

– Hänellä on täysin erilainen tekniikka. Meidän päivinämme palloon yritettiin pistää mahdollisimman paljon erilaisia kierteitä, mutta hän näyttää ottavan pallosta kierteen pois ja antaa pallon vain leijailla ilmassa, Hughes sanoi The Times -lehdessä.

– Se aiheuttaa maalivahdeille ongelmia. Meidän veskarimme ovat yrittäneet opetella niitä. Niitä on hyvin vaikea lukea, joten hänellä on poikkeuksellinen kyky. Mutta jos hän haluaa jatkaa niiden ampumista koko uransa ajan, saattaa hän joutua kohtaamaan seuraukset siitä, että liike on luonnoton.

– Hän pystyy voimansa ansiosta tekemään sen. Toivottavasti hän on riittävän vahva, tekee töitä sen eteen ja vahvistaa lihaksia polvensa ympärillä, sillä itse olisin ongelmissa, jos laukoisin tuollaisia vapaapotkuja säännöllisesti – olisin ollut ongelmissa jopa aktiiviurani aikana. Ja 45-vuotiaana en edes harkitsisi niiden yrittämistä.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus