Van Bommel palaa AC Milanista PSV:hen?

30.03.2012 01.15

Jalkapalloilija Mark van Bommel antoi ymmärtää NOS:n haastattelussa, että hän siirtyy PSV Eindhovenin paitaan, jos hän jättää AC Milanin tämän kauden jälkeen.

34-vuotiaan van Bommelin sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen, eikä Milan ole vielä kertonut, tarjoaako se keskikenttämiehelleen jatkosopimusta.

– Minulla on monia viahtoehtoja, mutta otan niistä vain kaksi vakavasti: AC Milanin ja PSV:n. Miten suuri mahdollisuus on siihen, että palaan PSV:hen? Kyllä, se on mahdollista, van Bommel sanoi.

Van Bommelin agentti ilmoitti aiemmin, että hollantilainen on valmis alentamaan palkkaansa, jotta hän voi siirtyä PSV:hen. Van Bommel on pelannut Milanissa vuodesta 2011 lähtien.

Haluatko katsoa jalkapalloa ilmaiseksi?

Laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi jalkapalloa internetissä. Matsien katsominen ei siis edellytä rahapelaamista – ainoa ehto on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

Toisin kuin tv-kanavat, Unibetin netti-tv ei näytä vain yhtä peliä kerrallaan. Se näyttää nettisivuillaan useita matseja, joista jokainen voi valita omansa. Futiksen lisäksi Unibet näyttää paljon muutakin huippu-urheilua ilmaiseksi.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus