Näin Vakioveikkaus tuottaa rahaa

Vakioveikkaus on vedonlyöntiyhtiö Veikkauksen pelimuoto, jossa pelaaja yrittää veikata oikein 10-13 urheilukohdetta. Vakion kohteet ovat useimmin palloilupelejä, joissa mahdollisia lopputuloksia on kolme: kotivoitto, tasapeli ja vierasvoitto. Vakioveikkauksessa 1 tarkoittaa kotivoittoa, x tasapeliä ja 2 vierasvoittoa.

Alle on listattu suomeksi palvelevat kansainväliset vedonlyöntitoimistot, jotka tarjoavat Vakioveikkaukseen parempia mahdollisuuksia kuin Veikkaus. Näin ollen niihin kannattaa tutustua.

Unibet:
Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useasti voittaneen Unibetin sivustolta Vakio löytyy nimellä Super toto. Se on ilman muuta netin paras sivusto Vakioveikkaukseen. Erityiskehut Unibet ansaitsee siitä, että sen netti-tv on koko urheilumaailman paras. Ota Unibetille 100 € bonus ja 10 € riskitön mobiiliveto!

Betsafe:
Betsson Groupin omistama Betsafe kuuluu netin parhaisiin vedonlyöntisivustoihin. Myös vakioveikkaajien kannattaa siihen tutustua, etenkin, kun sen avajaistarjous on niin herkullinen. Ei ole ihme, että lukuisat suomalaiset ovat siirtyneet Betsafelle. Ota Betsafelle 100 € bonus!

NordicBet:
Härmäläiset ovat Vakioveikkaus-kansaa, eikä vuosikausia suomalaisten suosikkeihin lukeutunut NordicBet jätä tätä porukkaa ilman heitteille, päinvastoin. Kun Vakiovihjeet on luettu, ne kannattaa rahastaa NB:llä. Ota NordicBetille 200 € bonus!

Miten Vakioveikkaus tuottaa?

Kysymykseen on helppo vastata. Vakioveikkaus vaatii vedonlyöjältä huolellista kohteiden analysointia sekä oikean pelipaikan, eli vedonlyöntiyhtiön. Vakiota ei kannata pelata Veikkauksen kautta vaan Unibetilla, jossa sitä voi pelata joka päivä. Unibetin Vakion, eli Super toton, kohteet ovat yleensä jalkapalloa ja jääkiekkoa.

Vakioveikkaus ja vedonlyöntikirjanpito

Kun vetoja tekee paljon, on saamiaan tuloksia hyvä seurata. Vedonlyöjän kannattaa pistää Vakio- ja muutkin vedonlyöntinsä niin sanottuun vedonlyöntikirjanpitoon, josta käy ilmi, miten hyvin hän on vedoissaan onnistunut. Tällä tavalla vedonlyöjä näkee nopeasti, miten hänen vetonsa ovat tuottaneet. Jos vedot eivät onnistu alussa, kannattaa pelaajan analysoida tekemänsä virheet huolellisesti ja jatkaa eteenpäin. Harjoitus tekee mestarin myös vedonlyönnissä. Jos haluat oppia, miten tulla mestariveikkaajaksi, lue Urheiluviikon maineikas opas Voittava vedonlyönti.

Urheilu-uutiset ja vihjeet

Urheiluvedonlyöjän pitää aina olla hyvin kartalla urheilu-uutisista. Urheiluviikosta löytää asiantuntevia jääkiekko-, jalkapallo- ja moottoriurheilu-uutisia. Veikkausvihjeitä voi lukea edellä olevasta linkistä.

Lisätietoa Vakioveikkauksesta

Urheiluviikko on julkaissut sivuillaan toisenkin samaan alaan, eli Vakioveikkaukseen, liittyvän kirjoituksen. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä, lue kirjoitus vakiovihjeet. Kannattaa huomata, että Vakioon pätevät kaikki samat nyrkkisäännöt kuin vedonlyöntiin yleensä. Jos ne eivät ole tuttuja, klikkaa linkkiä vedonlyönti.

Parhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus