Näin Vakioveikkaus tuottaa rahaa

Vakioveikkaus on vedonlyöntiyhtiö Veikkauksen pelimuoto, jossa pelaaja yrittää veikata oikein 10-13 urheilukohdetta. Vakion kohteet ovat useimmin palloilupelejä, joissa mahdollisia lopputuloksia on kolme: kotivoitto, tasapeli ja vierasvoitto. Vakioveikkauksessa 1 tarkoittaa kotivoittoa, x tasapeliä ja 2 vierasvoittoa.

Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon voittanut Unibet tarjoaa Vakiota netissä. Unibetin sivustolta se löytyy nimellä Super toto.

Siirry Unibetin vedonlyöntiin TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Tuhannet suomalaiset ovat siirtyneet Unibetin asiakkaiksi, eikä sitä kannata hämmästellä ja kummastella: sen suomenkielinen sivusto tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia vedonlyöntiin. Myös tallettaminen Unibet-pelitilille käy helposti, kuten käy myös Unibetin pelitililtä rahojen siirtäminen omalle pankkitilille. Ongelmatilanteissa Unibetin asiakaspalvelu auttaa selvällä suomen kielellä.

Haluatko lisätietoa Unibetista? Klikkaa tästä.

Miten Vakioveikkaus tuottaa?

Kysymykseen on helppo vastata. Vakioveikkaus vaatii vedonlyöjältä huolellista kohteiden analysointia sekä oikean pelipaikan, eli vedonlyöntiyhtiön. Vakiota ei kannata pelata Veikkauksen kautta vaan Unibetilla, jossa sitä voi pelata joka päivä. Unibetin Vakion, eli Super toton, kohteet ovat yleensä jalkapalloa ja jääkiekkoa.

Vakioveikkaus ja vedonlyöntikirjanpito

Kun vetoja tekee paljon, on saamiaan tuloksia hyvä seurata. Vedonlyöjän kannattaa pistää Vakio- ja muutkin vedonlyöntinsä niin sanottuun vedonlyöntikirjanpitoon, josta käy ilmi, miten hyvin hän on vedoissaan onnistunut. Tällä tavalla vedonlyöjä näkee nopeasti, miten hänen vetonsa ovat tuottaneet. Jos vedot eivät onnistu alussa, kannattaa pelaajan analysoida tekemänsä virheet huolellisesti ja jatkaa eteenpäin. Harjoitus tekee mestarin myös vedonlyönnissä. Jos haluat oppia, miten tulla mestariveikkaajaksi, lue Urheiluviikon maineikas opas Voittava vedonlyönti.

Urheilu-uutiset ja vihjeet

Urheiluvedonlyöjän pitää aina olla hyvin kartalla urheilu-uutisista. Urheiluviikosta löytää asiantuntevia jääkiekko-, jalkapallo- ja moottoriurheilu-uutisia. Veikkausvihjeitä voi lukea edellä olevasta linkistä.

Lisätietoa Vakioveikkauksesta

Urheiluviikko on julkaissut sivuillaan toisenkin saman alan kirjoituksen. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä, lue kirjoitus vakiovihjeet.

Siirry Unibetin vedonlyöntiin TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.