Vakioveikkaus: Ohjeet ja bonus Unibetin Vakioon Supertotoon

Vakioveikkaus, eli Vakio, on Veikkaus Oy:n peli, johon lukuisat suomalaiset pelaavat rahansa viikoittain. Ja täysin turhaan, sillä Veikkauksen Vakio ei tarjoa pelaajalle hyviä mahdollisuuksia.

Suomalaisten kannattaa ehdottomasti siirtyä pelaamaan Unibetin versiota Vakiosta, eli Supertotoa, joka tarjoaa paljon suurempia voittoja. Supertoton palautusprosentti on paljon korkeampi kuin Veikkauksen Vakion. Supertotosta voi hyvinkin saada satojen tuhansien voittoja vain 10 sentin panoksella.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Suomeksi palveleva Unibet on valittu useaan otteeseen Euroopan parhaaksi vedonlyöntisivustoksi. Ei olekaan siis ihme, että sen versio Vakioveikkauksesta on alan ehdotonta eliittiä. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä ennen pelitilin avaamista, lue Unibetin esittely.

Unibetin Vakioveikkaus Supertoto lyhyesti

Unibetin Vakioveikkaus, eli Supertoto, on vedonlyöntipeli, jossa veikkaajan tulee veikata oikea 1X2-merkki mahdollisimman moneen kohteeseen (1=kotivoitto, X=tasapeli, 2=vierasvoitto). Idea on siis tismalleen sama kuin Veikkaus Oy:n pelissä, mutta siihen yhtäläisyydet loppuvatkin.

Supertoton palautusprosentti on maailman suurin – ja suorastaan järisyttävästi suurempi kuin Veikkauskella. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia voittaa jopa satoja tuhansia euroja vain 10 sentin panoksella.

Jos lyöt rivisi sisään Unibetin Vakioveikkaukseen viimeistään minuuttia ennen keskiviikon vaihtumista torstaiksi, saat 10 prosentin alennuksen panoksesta. Kannattaa siis olla ajoissa.

Tältä Vakioveikkaus, eli Supertoto, näyttää Unibetin sivustolla.

Tältä Vakioveikkaus, eli Supertoto, näyttää Unibetin sivustolla. Klikkaa kuvaa, niin saat sen suureksi.

Erilaiset Supertoto-pelimuodot

Alle on listattu erilaiset Unibetin Vakiot:

Supertoto 14:

Supertotossa suosituin kuponki on Supertoto 14, jossa yritetään saada samalle lapulle 14 ottelun tulokset suurimmista futisliigoista, kuten Englannin Valioliigasta, Espanjan La Ligasta, Italian Serie A:sta ja Saksan Bundesliigasta. Tämä pelataan joka viikonloppu yhden rivin maksaessa 10 senttiä. Jos saat vähintään 11 oikein, voitat riihikuivaa. Jos olet ainoa, jolla on 14 oikein, voit voittaa jopa useita satoja tuhansia euroja.

Supertoto 14 XL ja Supertoto 14 XXL:

Näissä Supertoton muodoissa on kyse siitä, että palkintopottiin on lisätty ylimääräistä rahaa, koska edellisellä viikolla ei ole ollut yhtään voittajaa tietyssä voittoluokassa. Ne ovat siis siirtyneet seuraavalle viikolle.

Supertoto Extra:

Unibet tarjoaa myös Supertoto Extra -pelejä, joissa otteluiden määrä vaihtelee, mutta yleensä niitä on 8-12. Yksi rivi maksaa 10-50 senttiä riippuen ottelumäärästä.

Supertoto Extrassa on kaksi voittoluokkaa: eniten ja toiseksi eniten kohteita oikein saaneet. Tarjolla on myös mehukkaita yksittäisen voittajan jättipotteja.

Supertoto Tennis:

Supertoto Tennis on mielenkiintoinen pelimuoto. Siinä asetetaan vastakkain kaksi pelaajaa, ja jälleen pitää veikata ykköstä, ristiä tai kakkosta.

Supertoto Tennis koostuu yleensä 12 kohteesta. Rivihinta on 10 senttiä. Voitot maksetaan eniten ja toiseksi eniten oikein veikanneille. Tässäkin pelimuodossa on tarjolla meheviä yksittäisen voittajan jättipotteja.

Supertoto Tennis -pelimuodossa ykkönen on oikea merkki, jos ensiksi mainittu pelaaja voittaa turnauksen TAI etenee turnauksessa pidemmälle kuin toiseksi mainittu pelaaja. Risti on oikea merkki, jos molemmat putoavat turnauksesta samalla kierroksella. Kakkonen on oikea merkki, jos jälkimmäisenä mainittu pelaaja voittaa turnauksen tai vaihtoehtoisesti etenee pidemmälle kuin ensiksi mainittu pelaaja.

Ohjeet Supertotoon

Yksi rivi maksaa siis 10 senttiä, mutta yhdellä kupongilla voi jättää useamman Supertoto-rivin. Jos Unibetin asiakas valitsee yhden lopputuloksen jokaiseen otteluun, on hänellä vain yksi rivi kupongilla.

Jos veikkaaja haluaa parantaa osumismahdollisuuttaan, voi hän valita useamman mahdollisen lopputuloksen, eli varmistaa. Jos laittaa kaksi merkkiä samaan kohteeseen, se kaksinkertaistaa järjestelmän hinnan ja rivimäärän. Jos laittaa kaikki merkit kiinni, se kolminkertaistaa järjestelmän hinna ja rivimäärän.

Veikkaus Oy:n Vakioveikkaus-pelaajille tämä on siis tuttua puuhaa. Jos Vakio ei ole tuttu, kannattaa siihen perehtyä Unibetin Supertotossa, jossa voittopotit ovat suurempia.

Unibetin sivustolta löytyy myös monia työkaluja Supertotoon sekä pelin säännöt, yleistä tietoa, tilastoja, erilaisia ohjelmia, jotka veikkaaja voi ladata avukseen.

Jos olet kiireinen tai koet Unibetin Vakioveikkaus-rivin muuten vain haastavaksi, voit koittaa, minkälaista apua Pikapeli-painike tarjoaa. Pikapeli luo veikkaajalle kuponkiehdotuksen, joka perustuu ottelujen todennäköisyyteen. Jos et ole tyytyväinen ehdotukseen, voit luoda uuden tai tehdä haluamasi muutoksia ehdotettuun Vakio-kuponkiin.

Kun rivisi on valmis, klikkaat vain lähetä-nappulaa, niin kuponkisi on vahvistettu. Sen jälkeen voit seurata, montako kohteistasi menee oikein. Mikä parasta, Unibet TV näyttää suuren osan Supertoton otteluista, joten voit omalta koneeltasi seurata sopivien eväiden kera, miten vetosi onnistuvat.

Miksi Unibetin Supertoto voittaa Veikkauksen Vakion?

Syitä on monia, mutta alla kolme, jotka tämän artikkelin luojan näkökulmasta ovat tärkeimpiä:

1.) Unibetin Vakion Supertoton palautusprosentti on huomattavasti parempi kuin Veikkauksen Vakion

2.) Unibet tarjoaa uusille asiakkaille 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon

3.) Unibet näyttää netti-tv:ssään muun muassa kaikki Espanjan La Ligan, Italian Serie A:n, Ranskan Ligue 1:n ja Saksan Bundesliigan ottelut. Kun Vakiorivi on sisässä, on siis jännittävää seurata Unibetin sivustolta, miten peleissä käy.

Faktaiskut Supertotoon

– Jos ottelu siirretään, se mitätöidään kokonaan Supertotossa, ja näin olen kaikki lopputulokset, eli ykkönen, risti ja kakkonen, katsotaan oikeiksi.

– Supertotossa tulos on aina normaalin peliajan jälkeinen.

– Kun kuponki on lähetetty, sitä ei voi perua, eikä siihen voi tehdä muutoksia.

– Supertotossa voiton suuruus riippuu siitä, imten paljon potissa on yhteensä rahaa ja montako henkilöä sitä on jakamassa. Voittoluokkien rahat jaetaan tasan siihen oikeuttavien rivien kesken. Supertoton palautusprosentti on Vakioveikkaus-pelien suurin, paljon suurempi kuin Veikkaus Oy:llä, joten vedonlyöjällä on erinomaiset mahdollisuudet.

– Voitot napsahtavat pelitilille pari tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.

Lisää lukemista Vakion ystäville

Urheiluviikosta löytyy lukuisia muitakin artikkeleita, jotka varmasti kiinnostavat Vakioveikkauksen ystäviä ja vedonlyöjiä yleensäkin.

Opas vedonlyöntiin
Lue Urheiluviikon opas vedonlyöntiin, jos vedonlyönnin perusasiat eivät ole hallussa. Myös Vakion pelaajien kannattaa lukea yllä mainittu opas.

Opas Pitkävetoon
Laitatko 1X2-merkkejä ajoittain Vakioveikkaus-lappujen lisäksi myös Pitkäveto-kupongeille? Jos vastaus on kyllä, lue opas. Se on osittain samankaltainen kuin yllä mainittu vedonlyönnin opas, mutta pieniä erojakin löytyy.

Vakiovihjeet
Tekstissä Vakiovihjeet on hyvin paljon samaa kuin tässä Vakioveikkausta koskevassa jutussa. Siinä jutussa on kuitenkin pureuduttu nimenomaan Vakiovihjeisiin ja siihen, minkälaiset Vakiovihjeet ovat hyviä. Jutussa vilahtelee luonnollisesti myös Unibetin Supertoto.

Tämä teksti on päivitetty 30.10.2015.

*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus