Unibet: Mika Väyrynen HJK-paitaan

16.04.2012 21.20

Rahapeliyhtiö Unibet povaa, että Leedsistä lähtenyt Mika Väyrynen siirtyy Helsingin Jalkapalloklubin riveihin.

Väyrynen olisi huippuluokan kaappaus niin Alexander Ringin menettäneelle, kansainvälisiin otteluihin satsaavalle HJK:lle kuin koko Veikkausliigallekin. Väyrysen siirrosta helsinkiläisseuraan huhuiltiin jo viime kesänä, ja mies itsekin myönsi Veikkausliigan olleen varteenotettava vaihtoehto, mutta silloin Leeds vei voiton. Kun tieto Leeds-sopimuksen päättymisestä nyt julkistettiin, uusi spekulointi miehen saapumisesta Klubiin käynnistyi välittömästi erityisesti seuran fanien keskuudessa.

Unibet uskoo vahvasti kertoimella 1,33, että Väyrynen nähdään tänä kesänä HJK:n paidassa. Kerroin sille, että siirto jää taas haaveeksi Suomi-futiksen ystäville, on huomattavasti korkeampi 3,00.

Väyrysen peliaika Leedsin paidassa jäi vähiin. Hän oli avauskokoonpanossa vain kolme kertaa. Siirto HJK:hon toisikin miehelle tärkeää peliaikaa kesän aikana ja saisi mahdollisesti myös Väyrysen kansainvälisen uran uuteen nosteeseen – aivan kuten kävi kesän 2010 Jaron paidassa lainalla pelanneelle Alexei Eremenko jr:lle, Unibet huomautti tiedotteessaan.

Unibetin kertoimet
Veikkausliiga 2012

Mika Väyrynen on HJK:n pelaaja siirtoajan umpeutumisen jälkeen?

Kyllä 1,33
Ei 3,00

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus