Tottenham-Swansea 1.4.2012: ”Kotivoitto tulossa”

01.04.2012 05.12

Valioliiga-peli Tottenham-Swansea päättynee kotivoittoon White Hart Lanella sunnuntaina 1.4.2012, arvioi futistoimittaja Kim Räisänen.

– Tottenhamin pelivire on ollut hukassa, mutta viimeisten pelien otteet ovat antaneet vihiä paremmista ajoista. Lontoolaisjoukkue suuntaakin tulevaan kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina. Spurs on Valioliigan vahvimpia kotijoukkueita, sillä se on hävinnyt vain kaksi kotipeliä (10-3-2). Swansea on pelannut melko hyvin vieraissa (4-3-8), mutta joukkueen pelaamisen taso ei ole ollut matkapeleissä yhtä tasaista ja laadukasta kuin kotipeleissä. Isäntäjoukkueen pelimotivaatio on huipussa viiden pelin mittaisen voitottoman putken katkaisemiseksi. Joukkue taistelee myös tiukasti Mestareiden Liigaan oikeuttavista sijoituksista. Swansea on pelannut sarjanousijaksi komean kauden ja joukkue metsästää nälkäisenä mahdollisimman korkeaa sarjasijoitusta. Tasoero on kuitenkin huomattavan iso Tottenhamin eduksi. Vieraita huomattavasti vahvemman isäntäjoukkueen voitto vaikuttaa pelin selkeästi ennakolta todennäköisimmin toteutuvalta lopputulokselta, Räisänen ohjeisti vedonlyöjiä Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia otteluun Tottenham-Swansea 1.4.2012

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Tottenham-Swansea 1,42 (1) 4,35 (X) 8,50 (2)

Tottenham-Swansea 1.4.2012

Kun Tottenham ja Swansea viimeksi kohtasivat, peli päättyi 1-1. Tottenham on ottaunt kaksi voittoa viidestä viime pelistään, joista kaksi on päättynyt tasan. Swansean saldo viidestä pelistä on kolme voittoa ja kaksi tappiota

Urheiluviikko toivottaa onnea vedonlyöntiin pelissä Tottenham-Swansea 1.4.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus