Torres äkäinen Chelsealle – EM-kisat 2012 vaarassa

21.05.2012 02.40

Englantilaisen Chelsean espanjalainen hyökkääjä Fernando Torres pettyi pahasti siihen, ettei hän ollut avauskokoonpanossa jalkapallon Mestarien liigan loppuottelussa saksalaista Bayern Müncheniä vastaan.

– Tämä on ristiriitaista, koska koen, että olen urani huippukunnossa tällä hetkellä. Minulla on enemmän himoa ja nälkää kuin pitkään aikaan, mutta minun oli aloitettava finaali vaihtopenkillä. Kun näin kokoonpanon, oli se valtava pettymys, ehkä elämäni suurin, Torres sanoi AS-lehdelle.

Torres siirtyi Chelseaan tammikuussa 2011.

– Tällä kaudella olen tuntenut asioita, joita en ole koskaan aiemmin tuntenut. Minusta tuntuu siltä, että minua on kohdeltu tavalla, jota en odottanut silloin, kun he hankkivat minut. Olemme puhuneet paljon. Tulemme puhunmaan tulevaisuuden roolistanut, koska tämänkautinen roolini ei ole minua varten, eikä se ole sellainen, mitä odotin, kun tulin tänne. En voi hyvin.

Torres, 28, kuului vuosikausien ajan Espanjan maajoukkueen kantaviin voimiin, mutta viime aikoina hän on saanut vähän vastuuta Vicente del Bosquen luotsaamassa maajoukkueessa.

Torres debytoi maajoukkueessa vuonna 2008, teki ratkaisumaalin, kun Espanja löi Saksan EM-kisojen finaalissa 2008 ja oli joukkueessa, kun Espanja voitti maailmanmestaruuden 2012.

Kuuluuko Torres Espanjan joukkueeseen EM-kisoissa 2012?

Del Bosque ei ole vielä nimennyt joukkuettaan, joka osallistuu Puolassa ja Ukrainassa järjestettäviin jalkapallon EM-kisoihin 2012. Espanjan kanssa samassa alkulohkossa ovat Italia, Irlanti ja Kroatia.

Urheiluviikko.net seuraa tarkasti jalkapallon EM 2012 -turnausta. Edellä olevan linkin takaa lisätietoa.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus