Tikkanen: Jokerit ottaa revanssin – tuomaritoiminta häpeällistä

05.04.2012 11.44

Unibetin asiantuntija Esa ”Tiki” Tikkanen oli monen muun tavoin pettynyt eilisen Pelicans–Blues-pelin ratkaisuhetkiin. JYPin esitykselle Tiki nostaa hattua, mutta tänään on Jokereiden vuoro voittaa.

Tikin mukaan Bluesin Ville Varakkaan ja Lauri Marjamäen eilen saamat rangaistukset eivät kuulu lainkaan playoffien henkeen.

– Peli on päättynyt, turha noista on enää nitistä. Mutta ei tuollaisia jäähyjä anneta playoffseissa. Puhdas, kova taklaus Varakkaalta, ja pientä suunsoittoa ja luukun paiskomista Marjamäeltä, ja Pelicans 5–3-ylivoimalle. Häpeällistä. Kun ratkotaan playoff-pelin voittoa, tuomareiden ei pitäisi puuttua noin vahvasti tapahtumien kulkuun antamalla käsittämättömiä jäähyjä. Myös Jyväskylän pelin ratkaisumaali herätti monta kysymystä, Tiki puhisee.

Tänään voitot tasoihin

Tiki uskoo tänään Bluesin taisteluvoittoon.

– Vauhdikas peli eilen Lahdessa, mentiin päästä päähän. Maalivahtitilanne on erittäin mielenkiintoinen: molemmat vaihtoivat eilen veskaria, ketkä aloittavat tänään? Uskon, että maalilla seisovat eilisen tapaan Antti Ore ja Niko Hovinen. Bluesilla jäi varmasti eilisestä hampaankoloon, ja joukkue näytti pystyvänsä pelin hallintaan myös Pelicansia vastaan. Blues on kotonaan vahva, uskon sarjan menevän tasoihin kotivoitolla, Tiki povaa.

– Jokerit piti Jyväskylässä kiekkoa ja loi paikkoja, mutta maaleja ei saatu mistään. Pitää kuitenkin nostaa JYPille hattua, joukkue pelasi erittäin hyvin. JYP iski hyvin paikoista, ja heti alussa tullut maali rentoutti varmasti joukkueen peliä. Nämä ovat olleet tiukkoja yhden maalin pelejä, ja näin tulee myös jatkumaan, koska molemmat joukkueet tukkivat keskialueen erittäin tarkasti. Jokereiden kokoonpanotilanne on hyvä, ja uskon sarjan menevän tänään tasoihin, on Teemu Pulkkinen kehissä tai ei, kiekkolegenda näkee.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Blues-Pelicans 2,60 (1) 4,05 (X) 2,30 (2)
Jokerit-JYP 2,00 (1) 4,10 (X) 3,10 (2)

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus