Swansea-Newcastle 6.4.2012: ”Pelataan vierasvoittoa”

05.04.2012 21.59

Englannin Valioliiga-peli Swansea-Newcastle voi hyvinkin päättyä vierasvoittoon perjantaina 6.4.2012, arvioi futistoimittaja Kim Räisänen.

– Swansea taistelee urhoollisesti pisteistä, vaikka sen pistetarve ei olekaan enää loppukaudella akuutti. Newcastlen motivaatio on taatusti huipussa. Kauden suurimpiin yllättäjiin lukeutuneiden joukkueiden kohtaamisesta on ennakoitavissa mielenkiintoinen taistelu, joten pelin lähtökohdat ovat melko tasaiset. Loistavan itseluottamuksen sekä säväyttävän hyökkäystulivoiman ansiosta vierasvoiton kokeileminen vaikuttaa kuitenkin houkuttelevalta pelivalinnalta, Räisänen opasti vedonlyöjiä Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia peliin Swansea-Newcastle 6.4.2012. Alle on listattu vain 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Swansea-Newcastle 2,35 (1) 3,30 (X) 3,00 (2)

Huom! Yllä mainitun markkinoiden parhaan Betsafe-aloitusbonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, klikkaa TÄSTÄ.

Swansea-Newcastle 6.4.2012

Lähtökohdat ovat huippumielenkiintoiset peliin Swansea-Newcastle 6.4.2012. Kun joukkueet viimeksi kohtasivat Newcastlen kotikentällä, peli päättyi 0-0. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina olleet hyvässä iskussa: Swansean saldo viidestä viime pelistä on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Newcastle on puolestaan ottanut kolme voittoa ja yhden tasapelin viidestä viime pelistään, joista se on siis hävinnyt vain yhden.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä peliin Swansea-Newcastle 6.4.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus