Sveitsi-Slovakia 13.5.2012: ”Tasainen kamppailu tulossa”

12.05.2012 04.13

Takavuosien kiekkostara Timo Peltomaa ilmoitti, että jääkiekon MM-kisojen peli Sveitsi-Slovakia päättyy niukkaan sveitsiläisvoittoon.

– Tasainen kamppilu odotettavissa. Sveitsi on nostanut tasoaan viime vuodesta. Se voittaa 2-1, eli lapulle merkiksi ykkönen, ”Tinke opasti veikkaajia.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia peliin Sveitsi-Slovakia 13.5.2012. Alle on pistetty 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Sveitsi-Slovakia 2,35 (1) 4,30 (X) 2,40 (2)

Huom! Yllä mainitun markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän aloitusbonuksen.

Betsafella on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, klikkaa TÄSTÄ.

Historiaa peliin Sveitsi-Slovakia 13.5.

Sveitsi-Slovakia -ottelu on historian valossa slovakialaismiehistön juhlaa. Sveitsin saldo jääkiekon MM-kisoista on hopea ja kuusi pronssia. Tshekkoslovakian hajoamisen jälkeen Slovakia on puolestaan ottanut jääkiekon MM-kisoista yhden kullan, hopean ja pronssin. Viime MM-kisoissa Sveitsi oli yhdeksäs ja Slovakia kymmenes.

Jääkiekon MM-kisat 13.5.2012: tasaisia pelejä

Lätkäfaneille on luvassa nannaa jääkiekon MM-kisoissa 13.5.2012, kun luvassa on neljä mielenkiintoista ottelua. Sveitsi-Slovakia -pelin lisäksi samana päivänä pelataan matsit Suomi-USA, Venäjä-Tshekki ja Saksa-Norja. Peltomaa antaa myös tämän päivän – ennakkoasetelmien valossa melko tasaisiin – matseihin vihjeitä Urheiluviikossa.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Urheiluviikon toimitus toivottaa vedonlyöntimenestystä peliin Sveitsi-Slovakia 13.5.2012!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus