Sveitsi-Argentiina ilmaiseksi Betssonin live stream -lähetyksellä

29.02.2012 03.39

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsson näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi jalkapallo-ottelun Sveitsi-Argentiina 29.2.2012, kuten paljon muutakin huippufutista.

Siirry Betssonille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € bonusrahaa vedonlyöntiin!

Kuten yllä on todettu, on pelien katsominen ilmaista. Ainoa ehto on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi äskettäin valitulla Betssonilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsson-juttu.

Sveitsi-Argentiina 29.2.2012

Sveitsi on ollut väkevässä iskussa viime aikoina: se on voittanut kolme viidestä viime pelistään, joista yksi on päättynyt tasan. Argentiina on ottanut vain kaksi voittoa viidestä viime pelistään, joista kaksi on päättynyt tappioon.

Live stream

Betssonin live stream –lähetykset ovat urheilumaailman eliittiä: tarkka kuva ei pätki, selostus on miellyttävää ja kommentointi asiantuntevaa. Sveitsi-Argentiina –pelin lisäksi yhtiö näyttää paljon muutakin huippu-urheilua: yhtiön ohjelmalistalla on maaotteluiden lisäksi paljon muutakin futista sekä muita kiinnostavia lajeja, kuten tennistä ja snookeria.

Urheiluviikko toivottaa Betssonin asiakkaille miellyttävää peliä Sveitsi-Argentiina 29.2.2012!

Siirry Betssonille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus