Suomi-USA 13.5.2012: ”Tiukka ja vähämaalinen ottelu”

12.05.2012 04.57

Jääkiekon MM-kisojen huippupeli Suomi-USA päättyy suomalaisfanien harmiksi yhdysvaltalaisten voittoon, ilmoitti Suomen ex-maajoukkuehyökkääjä Timo Peltomaa.

– Odotan tiukkaa ja vähämaalista ottelua. Suomi ei saa antaa vastahyökkäyksiä vastustajalle. Silloin se on vahvoilla. USA on kuitenkin kova nippu, ja Suomi kärsii tappion maalein 2-3. Vedonlyöntilapulle siis merkiksi 2, Peltomaa neuvoi vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa järeitä kertoimia peliin Suomi-USA 13.5.2012. Alle on laitettu 1X2.

SIIRRY BETSAFELLE URHEILUVIIKON SUPERTARJOUS HYÖDYNTÄEN TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Suomi-USA 1,75 (1) 4,60 (X) 3,50 (2)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä ennen pelitilin avaamista, lue tämä Betsafe-teksti.

Historiaa peliin Suomi-USA 13.5.

Suomi ja USA ovat molemmat pärjänneet jääkiekon MM-kisoissa. Suomen saldo MM-kisoista on kaksi kultaa, kuusi hopeaa ja kolme pronssia. Myös USA:lle on kaksi kultaa. USA:lla on peräti yhdeksän hopeaa, mutta ne on kaikki otettu jo ennen 1960-lukua. Pronssimitaleja jenkeillä on viisi.

Mitä muuta Suomi-USA -pelin lisäksi 13.5.2012?

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan kolme muutakin peliä 13.5.2012. Samana päivänä väännetään myös pelit Venäjä-Tshekki, Sveitsi-Slovakia ja Saksa-Norja.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntionnea peliin Suomi-USA 13.5.2012!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus