Suomi-Kanada 11.5.2012: ”Luvassa tasaista ja hyvää taistelua”

10.05.2012 22.00

Jääkiekon MM-kisojen huippupeli Suomi-Kanada päättyy vähämaaliseen tasapeliin. Tätä mieltä on ex-maajoukkuepelaaja Timo Peltomaa, joka pommitti kolme maalia kanadalaisten verkkoon MM-kisoissa 1992.

– Kyseessä on Suomelle tasonmittauspeli! Odotan tasaista, hyvää taistelua puolin ja toisin. Peli on kolmen erän jälkeen 2-2, eli lapulle merkiksi risti, Peltomaa neuvoi veikkaajia.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia peliin Suomi-Kanada 11.5.2012. Alle on pistetty 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Suomi-Kanada 2,50 (1) 4,35 (X) 2,25 (2)

Huom! Yllä mainitun markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Jos haluat lisätietoa Betsafesta ennen pelitilin avaamista, klikkaa TÄSTÄ.

Lähtökohdat peliin Suomi-Kanada 11.5.2012

Suomi-Kanada -ottelu on lähtökohtiensa puolesta huippumielenkiintoinen. Kanada lukeutuu vuodesta toiseen jääkiekon MM-kisojen ennakkosuosikkeihin, mutta Suomi on hallitseva maailmanmestari. Lisäksi Suomella on takanaan kotiyleisön tuki.

Suomen saldo MM-kisoista on kaksi kultaa, kuusi hopeaa ja kolme pronssia. Kanada on kaikkien aikojen MM-kultatilastossa toisena. Sen edellä on vain Venäjä, jolla on koossa 25 kultamitalia, jos maan mestaruuksiin luetaan myös ykkössijat, jotka se otti nimellä Neuvostoliitto.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että Suomen suurilukuisin tappio on tullut juuri Kanadaa vastaan: Kanada murskasi Suomen maalein 24 vuonna 1958. Asetelma ei juuri herkullisempi voisi olla otteluun Suomi-Kanada 11.5.2012.

Näin pelataan MM-kisoissa 11.5.2012

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan 11.5.2012 neljä matsia, joista etenkin Suomi-Kanada ja Venäjä-Ruotsi ovat ennakkoasetelmiensa puolesta huippumielenkiintoiset. Samana päivänä pelataan kuitenkin myös matsit Kazakstan-USA ja Italia-Tshekki. Kaikkiin peleihin löytyy Peltomaan vihjeet Urheiluviikosta.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Urheiluviikko toivottaa menestystä vedonlyöntiin MM-kisojen ottelussa Suomi-Kanada 11.5.2012!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus