St Louis Blues–San Jose Sharks: Bluesin tie nousee pystyyn

12.04.2012 06.17

Unibetin kiekkoasiantuntija Esa Tikkanen povasi, että NHL-jääkiekkoliigan pudotuspelisarja St. Louis Blues-San Jose Sharks päättyy hailauman voittoon.

– On yllätys, että St Louis on näin korkealla. Uskon kuitenkin San Josen rutinoituneeseen joukkueeseen, eli laitetaan San Joselle 2–4, viisi Stanley Cup –mestaruutta voittanut Tikkanen arvioi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva huippulaadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa jättikertoimia ottelusarjaan St. Louis Blues-San Jose Sharks. Alla on 1X2 ja kertoimet sille, kumpi menee jatkoon.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

St. Louis Blues-San Jose Sharks 2,05 (1) 3,75 (X) 3,20 (2)

St. Louis Blues menee jatkoon 1,55
San Jose Sharks menee jatkoon 2,35

Huom! Unibet tarjoaa NHL-peleihin myös live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi tehdä silloin, kun peli on kesken.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi useaan otteeseen valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Muut vetomahdollisuudet St. Louis Blues-San Jose Sharks –sarjaan

Unibet tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia vedonlyöntiin. St. Louis Blues-San Jose Sharks –sarjassakin voi lyödä vetoa esimerkiksi siitä, monkta maalia pelisse tehdään yhteensä, ketkä tekevät maaleja ja niin edelleen.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä pudotuspelisarjaan St. Louis Blues-San Jose Sharks!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus