Sport-Ilves 31.3.2012: ”Vierasvoitto tulossa”

31.03.2012 10.22

Jääkiekon SM-liigan karsintasarjan ottelu Sport-Ilves päättyy vierasvoittoon Vaasassa lauantaina 31.3.2012, arvioi veikkausvihjepalvelu Voitokotiin.com.

– Sport otti hieman yllättäen voiton torstain pelissä. Ilveksellä taisi olla jo asenteen kanssa ongelmia, kun ensimmäiset kaksi peliä olivat niinkin selviä. Nyt Tamperelaiset tietävät että pitää pelata tosissaan jos haluaa liigassa pysyä. Tämä ottelu on todella merkittävässä roolissa tässä sarjassa. Voitto Sportille niin sarja on töysin auki ja todennäköisesti kääntyy sen jälkeen kokonaan Vaasalaisille mutta voitto Ilvekselle niin sarja menee poikki seuraavassa pelissä. Me uskomme että Ilveksen kopissa on nyt ladattu joukkue sellaiseen uskoon että tämä peli voitetaan. Pelatkaa vierasvoittoa.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva luotettava rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa mehukkaita kertoimia peliin Sport-Ilves 31.3.2912.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Sport-Ilves 3,40 (1) 4,50 (X) 1,80 (2)

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus