SM-liiga 9.4.2012: lue peleistä & ota 120:n €:n vetobonus!

09.04.2012 10.22

Välieräpelit Jokerit-JYP ja Blues-Pelicans pelataan jääkiekon SM-liigassa 9.4.2012. Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia SM-liigaan, kuten muihinkin urheilusarjoihin.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-juttu.

Vihjeet ja kertoimet SM-liigaan 9.4.2012

Alle on listattu jääkiekon SM-liigan pelit 9.4., Betsafen 1X2-kertoimet niihin ja Urheiluviikon ex-bloggaajan Juha Kiven vedonlyöntivihjeet.

Jokerit-JYP 2,15 (1) 3,95 (X) 2,90 (2)
– Vaikka JYP johtaa sarjaa 3-0, Jokerien ja JYPin väliset pelit ovat olleet tasaisia. Betsafe tarjoaa Jokerien voitolle kertoimeksi 2,15, mikä on reilusti parempi kuin Veikkauksen kerroin. Se on mielestäni maltillisen panoksen arvoinen kerroin. Jokerit voittaa – ja sarja jatkuu.

Blues-Pelicans 2,65 (1) 3,95 (X) 2,30 (2)
– Blues on ollut tämän kauden sensaatiojoukkue, mutta sen materiaali ei ole yksinkertaisesti Pelicansin tasolla. Betsafe tarjoaa Pelicansin voitolle kertoimeksi 2,30, mihin tartun ehdottomasti. Se on parempi kerroin kuin mitä Veikkukselta saa. Peli päättyy suurella todennäköisyydellä Pelicansin voittoon.

Urheiluviikko toivottaa Betsafen asiakkaille vedonlyöntimenestystä SM-liigaan 9.4.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus