Sevilla-Barcelona 17.3.2012: ”Vierasjoukkueen pitäisi voittaa”

17.03.2012 05.59

Espanjan jalkapalloliigan ottelu Sevilla-Barcelona päättyy vierasvoittoon lauantaina 17.3., arvioi Goal.com.

– Kaksi edellistä ottelua Raman Sanchez Pizjuanilla ovat päättyneet Sevillan voittoon ja tasapeliin, joten Barcelonalla on ehdottomasti ollut vaikeuksia vieraspeleissään Andalusiassa. Jos Barca pystyy kuitenkin ylläpitämään nykyisen vireensä, pitäisi sen voittaa. Sevilla-Barcelona 1-3, Goal.com opasti vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia peliin Sevilla-Barcelona 17.3.. Alle on listattu 1X2.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Sevilla-Barcelona 8,30 (1) 4,80 (X) 1,38 (2)
Kerroin Barcan 1-3-voitolle on 12,00

Huom! Kuten tummennetulla tekstissä on sanottu, Unibet näyttää ilmaiseksi asiakkailleen pelin Sevilla-Barcelona, kuten paljon muutakin huippufutista.

Yhtiö tarjoaa peliin myös ns. live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi tehdä pelin aikana. Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Sevilla-Barcelona 17.3.

Kun Barcelona ja Sevilla viimeksi kohtasivat Camp Noulla, peli päättyi maalittomana. Kotijoukkue lojuu sarjassa sijalla 11, kun taas vierasjoukkue tappelee liigamestaruudesta. Sevilla on viimeistellyt tällä kaudella 27 maalia, kun taas Barcelona on takonut jo 75 häkkiä.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä peliin Sevilla-Barcelona 17.3.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus