”Sergio Busquetsin heikko moraali auttaa Barcelonaa”

13.03.2012 22.54

Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger kuvaili Barcelonan keskikenttäpelaaja Sergio Busquetsia Eurosportille. Ranskalaismanagerin mukaan Busquets on taitava pelaaja, joka yrittää jatkuvasti huijata erotuomareita.

– Hän on hyvin fiksu ja tietää, miten auttaa joukkuettaan. Hän on antelias ja taktisesti hyvin vahva. Hän tietää, miten nopeuttaa peliä hienoilla ja nopeilla syötöillä. Mutta hän on fiksu: hän pakottaa tuomarin antamaan keltaisia kortteja espanjalaisille vastustajille. Hän näyttelee loukkaantunutta tilanteissa, joissa hän on itse potkinut vastustajaa. Hänellä on kaikki moraaliset heikkoudet, jotka auttavat jalkapallossa. Hänen älykkyytensä auttaa joukkuetta, Wenger sanoi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää jokaiselle pelitilin avanneelle asiakkailleen ilmaiseksi kaikki Espanjan jalkapalloliigan pelit ja paljon muuta huippufutista.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

 • Unique Post

Kommentit

 1. [...] niistä jatkuvasti kiitosta. Kaikki kuitenkin muuttui, kun luin kunnioittamani jalkapalloneron Arsene Wengerin kommentit itsestäni. Oli kamalaa nähdä, miten nuo kohteliaisuuksiksi naamioidut – ranskalaisen ironian [...]

 2. laukkane — 16.03.2012

  lolin kanssa samoilla linjoilla

 3. lol — 15.03.2012

  itse sanoisin tän juuri näin

 4. Bukets — 15.03.2012

  Itse muotoilisin tämän hieman toisella tavalla..

Jätä kommenttiviisi − 2 =