Red Bull -pomo: McLaren ei ole ylivoimainen

20.03.2012 07.16

F1:n hallitsevan mestaritallin Red Bullin johtaja Christian Horner teki selväksi, että hän luottaa energiajuomajätin mahdollisuuksiin kuluvalla kaudella.

Red Bull -kuskit Sebastian Vettel ja Mark Webber sijoittuivat toiseksi ja neljänneksi kauden avanneessa Australian GP:ssä, jonka voitti McLarenin Jenson Button. Buttonin tallikaveri Lewis Hamilton puolestaan nappasi kisassa paalupaikan.

– Toivuimme hyvin, ja olimme nopeita kisassa. Olimme yhtä nopeita kuin McLarenit, ja olisimme voineet olla nopeampia. Kaiken kaikkiaan toivuimme hyvin. Mielestäni kyse oli pikemminkin siitä, että me alisuoriuduimme, kuin siitä, että McLaren olisi ollut ylivoimainen. Niin siinä kävi. Voimme todistaa sen ensi kisassa, Horner sanoi Planet-F1:n mukaan.

F1-sirkus siirtyy seuraavaksi Malesiaan. Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa meheviä kertoimia Malesian GP:hen ja muuhun urheiluvedonlyöntiin.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafe on erinomaisesta toiminnastaan tunnettu rahapeliyhtiö, jolla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-juttu.

Formula 1 & Moottoriurheilu

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus