Real Madrid-TsSKA Moskova 14.3.2012: ”Todennäköinen kotivoitto”

14.03.2012 04.31

Forebetin arvion mukaan jalkapallon Mestarien liigan ottelu Real Madrid-TsSKA Moskova päättyy kotivoittoon 54:n prosentin varmuudella Santiago Bernabeulla keskiviikkona. Palvelun mukaan mahdollisuus tasapeliin on 27 prosenttia.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa lihavia kertoimia otteluun Real Madrid-TsSKA Moskova 14.3.2012. Alle on listattu 1X2 ja kerroin Realin 1-0-voitolle.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Real Madrid-TsSKA Moskova 1,10 (1) 10,00 (X) 25,00 (2)
Kerroin Realin 1-0-voitolle on 10,50

Huom! Unibet tarjoaa Mestarien liigaan live-vedonlyöntiä ja niin sanotun 0-0-takuun, jossa huti menneestä tulosvedosta saa rahat takaisin, jos peli päättyy maalittomana.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Real Madrid-TsSKA Moskova 14.3.

Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1, joten TsSKA lähtee toiseen osaotteluun takaa-ajoasemasta. Jos 14.3. pelattava Real-TsSKA on kahden puoliajan jälkeen 1-1, on edessä jatkoaika.

Real Madrid on joutunut tulemaan viime viikot toimeen ilman ranskalaishyökkääjäänsä Karim Benzemaa, joka kuitenkin pelasi jokusen minuutin liigaottelussa Real Betistä vastaan viikonloppuna. Vielä ei ole varmuutta siitä, aloittaako madridilaisseuran hyökkäyksessä Benzema vai väkevässä iskussa viime aikoina ollut Gonzalo Higuain. Realilta sivussa ovat varmuudella Fabio Coentrao ja Angel Di Maria, jotka eivät ole toipuneet loukkaantumisistaan. TsSKA Moskovalta sivussa ovat Igor Akinfeev ja Mark Gonzalez.

Edellinen Real Madridin ja TsSKA Moskovan peli

Real Madrid dominoi seurojen välistä ensimmäistä osaottelu täysin. Se johti ottelua pitkään Cristiano Ronaldon maalilla, mutta Pontus Wernbloomin lisäaikamaali tasasi maalilukemat 1-1:een.

Urheiluviikko toivottaa menestystä vedonlyöntiin Mestarien liigan pelissä Real Madrid-TsSKA Moskova 14.3.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus