Real Madrid-Sporting Gijon ilmaiseksi netissä Unibetin live stream –palvelulla

14.04.2012 00.29

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää ilmaiseksi pelitilin avanneille asiakkailleen ottelun Real Madrid-Sporting Gijon 14.4.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Unibetin urheilulähetysten katsominen on täysin ilmaista. Ainoa ehto on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita, joista osa on avannut pelitilin vain yhtiön netti-tv:tä katsoakseen. Tästä saa lisätietoa Unibetista rahapeliyhtiönä. Tästä saa puolestaan lisätietoa Unibet TV:stä.

Real Madrid-Sporting Gijon 14.4.2012

Alla on arvio siihen, millaisilla avauskokoonpanoilla aloitetaan peli Real Madrid-Sporting Gijon 14.4.2012.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao; Khedira, Sahin; Higuain, Özil, Callejon; Benzema

Sporting Gijon: Juan Pablo; Orfila, Botia, Hernandez, Canella; Lora, Cases; Trejo, Colunga, De las Cuevas; Barral

Realilta sivussa on pitkäaikaispotilas Ricardo Carvalho. Lisäksi keskikentän moottori Xabi Alonso on pelikiellossa. Realin tähtihyökkääjän Cristiano Ronaldon varoitustili täyttyy seuraavasta keltaisesta kortista. Real kohtaa liigassa Sporting Gijonin jälkeen Barcelonan, joten päävalmentaja Jose Mourinho saattaa säästellä luottomiestään.

Sporting Gijonilta Gregory, Sebastian Eguren ja Carmelo ovat sivussa loukkaantumisten takia. Pedro Orfila, Roberto Canella ja Oscar Trejo saivat puolestaan kolhuja edellisessä pelissä, mutta he lienevät Sporting Gijonin käytössä.

Real Madridin ja Sporting Gijonin vireet

Real Madridin saldo viidestä viime pelistä on neljä voittoa ja tasapeli. Sporting Gijon saldo viidestä viime pelistä on kolme tappiota, voitto ja tasapeli. Alle on listattu seurojen viiden viime kohtaamisen tulokset.

Sporting Gijon-Real Madrid 0-3
Real Madrid-Sporting Gijon 0-1
Sporting Gijon-Real Madrid 0-1
Real Madrid-Sporting Gijon 3-1
Sporting Gijon-Real Madrid 0-0

Unibetin live stream –lähetykset

Unibetin live stream –lähetykset ovat netin kirkkainta eliittiä: kuva on tarkka, eikä se pätki. Lisäarvoa antavat erinomainen selostus ja asiantunteva kommentointi.

Yhtiön ohjelmalistalla ovat kaikki La Liga –ottelut. Toisin kuin tv-kanavat, se ei siis näytä vain yhtä peliä kerrallaan. Se näyttää netti-tv:ssään ne kaikki, joista jokainen voi valita omansa. La Ligan lisäksi Unibet näyttää futista muista huippumaista ja paljon muuta urheilua.

Urheiluviikko toivottaa Unibetin asiakkaille mukavia hetkiä, kun he seuraavat ottelua Real Madrid-Sporting Gijon 14.4.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus