Real Madrid-APOEL Nicosia 4.4.2012: ”Ottelupari on ohi”

04.04.2012 19.47

Jalkapallon Mestarien liigan välierässä Real Madrid-APOEL Nicosia ei nähdä yllätystä Santiago Bernabeulla keskiviikkona 4.4.2012, arvioi GoonersGuiden vihjaaja Davinda Aulak. Real voitti ensimmäisen osaottelun 0-3, joten se on melkein jo varmistanut paikkansa välierissä.

– Tämä ottelupari on ohi. Minun pitäisi saada kamalat hurjat ja jonkun toisen rahat käyttööni, jotta pelaisin APOELin etenevän välieriin Bayern Münchenin seuraksi. Odotan, että (Realin päävalmentajan Jose) Mourinhon avauskokoonpanossa on muutoksia, sillä joukkueella on tärkeä Valencia-peli horisontissa ja tämä ottelupari on jo taskussa, mutta kentälle tulevat pelaajat eivät aio ottaa löysästi ja menettää omia mahdollisuuksiaan auttaa Real Madridia jäljellä olevissa tärkeissä peleissä. Suurin huolenaiheeni on se, että joukkueet saattavat tyytyä 2-0-tulokseen, hyvin pitkälti samalla tavalla kuin Bayern München teki Marseillea vastaan tiistaina, sanoi Aulak, joka kuitenkin lopulta povasi, että peli päättyy 4-0.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa mehukkaita kertoimia peliin Real Madrid-APOEL Nicosia 4.4.2012. Alle on listattu 1X2, 1X2 tuplamahdollisuudella ja kerroin 4-0-tulokselle.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Real Madrid-APOEL Nicosia 1,08 (1) 11,00 (X) 30,00 (2)
Real Madrid-APOEL Nicosia 1,01 (1X) 1,07 (12) 8,05 (X2)
Kerroin Realin 4-0-voitolle on 8,75

Huom! Unibet tarjoaa Mestarien liigan peleihin ns. 0-0-takuun, jossa huti menneestä tulosvedosta saa rahat takaisin, jos peli päättyy 0-0. Lisäksi yhtiö tarjoaa Mestarien liigaan live-vedonlyöntiä, jossa vetoja voi tehdä pelien aikana.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi useaan otteeseen valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa, sitä saa TÄSTÄ.

Lähtökohdat peliin Real Madrid-APOEL Nicosia 4.4.2012

Ennusmerkit Real Madridin välieräpaikalle ovat kirkkaat, sillä tukevan johtoaseman lisäksi Real Madrid on voittanut kahdeksan yhdeksästä Mestarien liigan ottelustaan tällä kaudella. Ensimmäisen osaottelun APOEL Nicosia -voitto oli valkopaidoille jo 200. Euroopassa.

Real joutuu lähtemään otteluun ilman loukkantuneita avainpelaajiaan Ricardo Carvalhoa, Lassana Diarraa ja Sami Khediraa. APOELilta puolestaan puuttuvat Marcelo Oliveira ja Ivan Trickovski.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä Mestarien liigan peliin Real Madrid-APOEL Nicosia 4.4.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus