Pitkäveto

Pitkäveto on Suomen suosituin vedonlyöntimuoto, jossa veikataan, päättyvätkö kohteet kotivoittoon (1), tasapeliin (X) vai vierasvoittoon (2). Alle on listattu suomeksi palvelevat vedonlyöntitoimistot, jotka antavat Veikkausta parempia kertoimia Pitkävetoon.

Unibet:
Euroopan parhaan vedonlyöntisivuston palkinnon useasti voittanut Unibet tarjoaa herkullisia kertoimia ja suorastaan järisyttävän laajan valikoiman kohteita. Pitkävedon lisäksi Unibetin sivustolta löytyy paljon muitakin vedonlyöntikohteita. Erityisplussan Unibet ansaitsee palkitusta live-vedonlyönnistään ja netti-tv:stään, jota asiakkaat pääsevät katsomaan ilmaiseksi. Ota Unibetille 100 € bonus ja 10 € riskitön mobiiliveto!

Betsafe:
Villistä meiningistään tunnettu Betsafe tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia Pitkävetoon. Kertoimet ja kohteet ovat usein lähes Unibetin tasoa. Betsafe ansaitsee erityiskehut hienoista kampanjoistaan, joista sen asiakkaat pääsevät nauttimaan. Ota Betsafelle 100 € bonus!

NordicBet:
NordicBet on jo vuosikausien ajan kuulunut suomalaisten suosikkeihin, eikä se edes olisi mahdollista, jos yhtiön Pitkäveto ei olisi kunnossa. NordicBet ei petä kertoimissa, kohteissa, eikä muutenkaan. Ota NordicBetille 200 € bonus!

Veikkaushuone:
Veikkaushuone on suomalaisille tehty vedonlyöntisivusto, joten on sanomattakin selvää, että Suomen suosituin vedonlyöntimuoto, Pitkäveto, toimii tällä sivustolla erinomaisesti. Veikkaushuone ei ole aivan Unibetin tasolla yleisesti ottaen – mutta jääkiekon Liigassa se on alansa eliittiä. Ota Veikkaushuoneelle 100 € bonus!

Miten Pitkävedosta voittaa?

Tärkein vinkki on se, että voittoja havittelevan vedonlyöjän pitää hylätä vaisuista kertoimistaan tunnettu Veikkaus ja tehdä vetonsa laadukkaassa kansainvälisessä / ulkomaalaisessa vedonlyöntitoimistossa. Sen jälkeen, kun esimerkiksi Unibet-tili on avattu, pelaajan tulee analysoida Pitkäveto-kohteet huolellisesti, poimia parhaat kertoimet ja panostaa niihin.

Pitkävedon voitto lasketaan kertomalla panoksella kokonaiskerroin, joka saadaan kertomalla kohteiden kertoimet keskenään. Jos vedonlyöjä haluaa jäädä voitolle, on hänen löydettävä itselleen sopivat kohteet ja niille mahdollisimman järeät kertoimet.

Esimerkki singlekohteesta

Alla on esimerkki Pitkävedosta, jossa pelaaja on valinnut vedonlyöntirivilleen vain yhden kohteen.

Ottelu: Helsingin Jalkapalloklubi vastaan Turun Palloseura
Valinta: 1
Kerroin: 2,2
Panos: 100 euroa
Voittosumma: 220 euroa

Vihjeet

Yksityiset henkilöt ja yritykset jakavat pelivihjeitä Pitkävetoon ja muihin vedonlyöntipeleihin. Laadukkaisiin urheilu-uutisiin erikoistunut Urheiluviikko julkaisee niitä Veikkaus-osiossaan. Urheiluviikosta löytyy paljon vedonlyöjille tärkeitä jalkapallo-, jääkiekko- ja moottoriurheilu-uutisia. Uutiset ja vinkit kuuluvat maan parhaimmistoon.

Pitkäveto ja kirjanpito

Kaikkien, jotka pelaavat paljon, kannattaa harkita kirjanpidon pitämistä vedonlyönnistä. Tällä tavalla vedonlyöjä saa helposti ja nopeasti selville, miten hyvin hän on vedoissaan onnistunut. Pitkäveto ei eroa tässä asiassa muusta vedonlyönnistä. Mitä tarkempi kirjanpito on, sitä paremmin omaa pelaamistaan voi tutkia.

Omista taidoista ei kannata tehdä kuitenkaan liian hätäisiä johtopäätöksiä, sillä hyvätkin vedonlyöjät voivat olla pitkään tappiolla. Vastaavasti huonotkin pelaajat voivat saada satunnaisia voittoja. Tunnettu vedonlyöjä Jorma Vuoksenmaa on sanonut, että huonokin pelaaja voi saavuttaa useita voitollisia kuukausia, mutta ei voitollisia vuosia. Hyvä vedonlyöjä voi puolestaan pelata pitkään tappiollisesti, mutta lopulta hän jää voitolle, Vuoksenmaa on sanonut.

Lisätietoa Pitkäveto-vihjeistä

Jos tämä kirjoitus Pitkävedosta kiinnosti sinua, ehkä olet halukas lukemaan myös jutun Pitkävetovihjeet.

Parhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus