Pitkäveto

Pitkävedoksi kutsutaan vedonlyöntiyhtiö Veikkauksen pelimuotoa, jossa pelaaja valitsee rivilleen kohteita ja veikkaa, päättyvätkö kohteet kotivoittoon, tasapeliin vai vierasvoittoon. Pitkävedossa 1 tarkoittaa kotivoittoa, X tasapeliä ja 2 vierasvoittoa.

Veikkaus vaatii asiakkaitaan valitsemaan Pitkäveto-rivinsä kehnoista kohteista heikkoja kertoimia, kun taas Euroopan parhaan vedonlyöntiyhtiön palkinnon voittanut Unibet antaa erinomaisia kertoimia ja kohteita. Veikkauksen tavoin Unibet palvelee asiakkaitaan suomeksi.

SIIRRY UNIBETIN VEDONLYÖNTIIN TÄSTÄ, niin saat 100 € riskittömän vedon ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitlisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita, joiden määrä kasvaa hurjaa tahtia joka päivä, eikä sitä kannata ihmetellä: lukuisat suomalaisasiakkaat ovat vetäneet omille pankkitileilleen mojovia jättipotteja Unibetin sivuilta. Tästä voit lukea Unibetin esittelyn.

Miten Pitkäveto tuottaa?

Tärkein vinkki on se, että voittoja havittelevan vedonlyöjän pitää hylätä vaisuista kertoimistaan tunnettu Veikkaus ja tehdä vetonsa huippulaadukkaalla Unibetilla. Sen jälkeen, kun Unibet-tili on avattu, pelaajan tulee analysoida Pitkäveto-kohteet huolellisesti, poimia parhaat kertoimet ja panostaa niihin.

Pitkävedon voitto lasketaan kertomalla panoksella kokonaiskerroin, joka saadaan kertomalla kohteiden kertoimet keskenään. Jos vedonlyöjä haluaa jäädä voitolle, on hänen löydettävä itselleen sopivat kohteet ja niille mahdollisimman järeät kertoimet. Unibetilla se onnistuu parhaiten, minkä takia se onkin vedonlyöntiyhtiöiden ykkönen.

Esimerkki singlekohteesta

Alla on esimerkki Pitkävedosta, jossa pelaaja on valinnut vedonlyöntirivilleen vain yhden kohteen.

Ottelu: Helsingin Jalkapalloklubi vastaan Turun Palloseura
Valinta: 1
Kerroin: 2,2
Panos: 100 euroa
Voittosumma: 220 euroa

Vihjeet

Yksityiset henkilöt ja yritykset jakavat pelivihjeitä Pitkävetoon ja muihin vedonlyöntipeleihin. Laadukkaisiin urheilu-uutisiin erikoistunut Urheiluviikko julkaisee niitä Veikkaus-osiossaan. Urheiluviikosta löytyy paljon vedonlyöjille tärkeitä jalkapallo-, jääkiekko- ja moottoriurheilu-uutisia. Uutiset ja vinkit kuuluvat maan parhaimmistoon.

Pitkäveto ja kirjanpito

Kaikkien, jotka pelaavat paljon, kannattaa harkita kirjanpidon pitämistä vedonlyönnistä. Tällä tavalla vedonlyöjä saa helposti ja nopeasti selville, miten hyvin hän on vedoissaan onnistunut. Pitkäveto ei eroa tässä asiassa muusta vedonlyönnistä. Mitä tarkempi kirjanpito on, sitä paremmin omaa pelaamistaan voi tutkia.

Omista taidoista ei kannata tehdä kuitenkaan liian hätäisiä johtopäätöksiä, sillä hyvätkin vedonlyöjät voivat olla pitkään tappiolla. Vastaavasti huonotkin pelaajat voivat saada satunnaisia voittoja. Tunnettu vedonlyöjä Jorma Vuoksenmaa on sanonut, että huonokin pelaaja voi saavuttaa useita voitollisia kuukausia, mutta ei voitollisia vuosia. Hyvä vedonlyöjä voi puolestaan pelata pitkään tappiollisesti, mutta lopulta hän jää voitolle, Vuoksenmaa on sanonut.

Lisätietoa Pitkäveto-vihjeistä

Jos tämä kirjoitus Pitkävedosta kiinnosti sinua, ehkä olet halukas lukemaan myös jutun Pitkävetovihjeet.

SIIRRY UNIBETIN VEDONLYÖNTIIN TÄSTÄ, niin saat 100 € riskittömän vedon ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitlisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.