Parhaat pelivihjeet

Pelivihjeitä voi lukea nykyään monista urheilujulkaisuista. Samalla kun vedonlyönnistä on tullut yleinen harrastus ja joillekin ammatti, pelivihjeistä on tullut hyvin kysyttyjä.

Yritykset ja yksityiset henkilöt jakavat pelivihjeitä. Osa ilmaiseksi, osa korvausta vastaan. Urheilu-uutisointiin erikoistunut Urheiluviikko julkaisee niitä ilmaiseksi Veikkaus-osiossaan. Urheiluviikko tuottaa myös paljon vedonlyöjille tärkeitä jalkapallo-, jääkiekko ja moottoriurheilu-uutisia. Urheiluviikon ammattitekijöiden tuottamat uutiset ja vinkit kuuluvat maan parhaimmistoon.

Pelivihjeet ja pelipaikat

Pelivihjeet eivät ole hyödyllisiä, jos vedonlyöjä ei pelaa oikeissa paikoissa. Veikkaus on monille tuttu rahapeliyhtiö, mutta se ei ainna parasta mahdollisuutta voitolliseen vedonlyöntiin. Asiakkailleen suomenkielistä palvelua, erinomaisia kohteita ja järisyttäviä kertoimia tarjoavat Unibet ja Betsafe ovat Veikkausta huomattavasti parempia vedonlyöntiyhtiöitä.

Siirry Unibetille Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 100 € vetobonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous ei ole ikuinen.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 100 € bonuksen! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan

Edellä mainituilla molemmilla vedonlyöntisivustoilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöistä, lue esittelyt Betsafesta ja Unibet. Ne ovat molemmat supersuosittuja pelisivustoja, joilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita.

Tuottava vedonlyönti perustuu niin sanottujen ylikertoimien löytämiseen. Ylikerroin on suhteettoman suuri kerroin todennäköisyyteen nähden. Jos Rafael Nadal voittaa tennisottelun 50 prosentin todennäköisyydellä, kaikki 2:n ylittävät kertoimet ovat ylikertoimia. Tämä tarkoittaa sitä, että hyvät pelivihjeet eivät yksin riitä. Vedonlyöjän pitää myös ymmärtää pelata oikeissa paikoissa.

Vedonlyöntiyhtiöiden pelivihjeet

Vedonlyöntiyhtiöt jakavat usein pelivihjeitä asiakkailleen. Asiakkaiden tulee huomata, että vedonlyöntiyhtiöt tarvitsevat aina tappiota tekeviä asiakkaita. Siksi niiden jakamiin pelivihjeisiin tulee suhtautua skeptisesti.

Pelivihjeet, joita vedonlyöntiyhtiöt jakavat, eivät yleensä ole täysin luokattomia. Niitä noudattamalla ei kuitenkaan pääse voiton puolelle vedoissaan.

Maksulliset vs. ilmaiset pelivihjeet

Jos vedonlyöjä päättää ostaa pelivihjeitä eikä halua luottaa ilmaisvihjeisiin, tulee hänen muistaa yksi erittäin tärkeä asia: vihjeen hinta vähennettävä vedonlyöntituotoista. Jos vedonlyönti tuottaa vuoden aikana 10 000 euroa, mutta vihjeet ovat maksaneet 1 000 euroa, todellinen tuotto on 9 000 euroa.

Luottaako itseensä vai hankkiako vihjeet muualta?

Vedonlyöjän pitää tehdä päätös siitä, hankkiiko hän pelivihjeet muualta vai luottaako hän omiin taitoihinsa vetoja tehdessään. Valitsipa vedonlyöjä kumman vaihtoehdon tahansa, tärkeää on, että hän seuraa vetojensa tuottavuutta. Tällä tavalla vedonlyöjä näkee melko nopeasti, onko vihjeiden antaja hyvä tai onko hän itse riittävän hyvä tekemään vetoja.

Liian hätäisiä johtopäätöksiä ei pidä kuitenkaan tehdä. Ammattivedonlyöjätkään eivät joka kuukausi onnistu vedoissaan. Pitkässä juoksussa hyvät vedonlyöjät kuitenkin erottuvat amatööreistä. Ammattivedonlyöjiä on luonnollisesti vain pieni osa kaikista vedonlyöjistä. Näin ollen kannattaa huomata, että ammattimaiset pelivihjeet eivät ole sellaisia, mitä normaalit ”mattimeikäläiset” antavat.

Alla on kolme asiaa, jotka parhaat pelivihjeet lähes poikkeuksetta täyttävät:

1.) Kerroinrajat. Kukaan ei voi tietää 100-prosenttisella varmuudella, mitä ei-sovitussa urheilutapahtumassa tulee tapahtumaan. Näin ollen laadukas pelivihje antaakin veikkaajalle tiedon siitä, minkälainen kerroin vetoon vaaditaan, jotta se kannattaa lyödä.

2.) Panoskoko. Suurin osa ammattiveikkaajista harkitsee joka vetoon panoksensa huolellisesti. Myös hyvässä vinkissä on kerrottu, minkälainen panos on paikoillaan.

3.) Edellisten vetojen onnistumisprosentti. Jos vihjaaja pyytää maksua omasta vinkistään, on kohtuullista, että hän kertoo, miten hänen pelivihjeensä ovat aiemmin tuottaneet.

Siirry Unibetille Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 100 € vetobonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous ei ole ikuinen.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 100 € bonuksen! Avaa pelitilisi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan

Parhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus