Pelicans-Kärpät 30.3.2012: ”Sarja jatkuu”

30.03.2012 11.35

Jääkiekon SM-liigan ottelu Pelicans-Kärpät päättyy kotivoittoon Lahdessa perjantaina 30.3., arvioi Unibetin asiantuntija Esa Tikkanen.

– Pelicans-Kärpät: Vieläkö Kärppien hurmos kestää? Kärpät on pelannut viimeiset kolme peliä erittäin järkevää ja hyvää kiekkoa. Pelicansin rynnistys on saatu taltutettua, ja rauhallinen Johan Backlund on ollut viimeisenä lukkona. Hyökkäyspeli on mielikuvituksellista, ja erityisesti Juha-Pekka Haataja on näyttänyt jälleen tasonsa, kun pelit kovenevat. Pelicans sai Niko Hovisen takaisin maalille, mutta sekään ei ole riittänyt. Hovinen on ollut koko kauden niin isossa roolissa Pelicansissa, että häntä peluutetaan varmasti puoliväkisin, mutta toivottavasti miehen lonkat ovat kunnossa. Uskon, että Pelicans aloittaa perjantai-illan matsin samanlaisella raivolla kuin edellisessä kotipelissään, ja tällä kertaa ote pysyy loppuun asti. Pelicans on tänään kova: kotivoitto, ja sarja jatkuu, Tikkanen sanoi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia otteluun Pelicans-Kärpät 30.3.2012. Alle on pistetty 1X2 ja kertoimet siihen, kumpi menee jatkoon.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Pelicans-Kärpät 1,80 (1) 4,35 (X) 3,55 (2)

Pelicans menee jatkoon 4,50
Kärpät menee jatkoon 1,18

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

SM-liiga 30.3.2012

Pelicans-Kärpät –ottelun lisäksi SM-liigassa pelataan matsi KalPa-Blues 30.3.2012. Edellä olevasta linkistä löytyy ”Tikin” vihje peliin.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus