Pelicans-JYP 16.4.2012: ”Kotijoukkue vie”

13.04.2012 22.28

Unibetin asiantuntija Esa Tikkanen arvioi, että jääkiekon SM-liigan ensimmäinen finaalipeli Pelicans-JYP on kotijoukkueen juhlaa Lahdessa maanantaina 16.4.2012.

– Pelicans-JYP: Lähden ensimmäisessä ottelussa Pelicansin taakse. Kotijoukkue vie ensimmäisen ottelun maanantaina 4-2, Tikkanen neuvoi vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa jättikertoimia SM-liigan ensimmäiseen finaaliin Pelicans-JYP 16.4.. Alle on listattu 1X2 ja kerroin Tikkasen povaamalle tulokselle.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Pelicans-JYP 2,05 (1) 4,05 (X) 3,00 (2)
Kerroin Pelicansin 4-2-voitolle on 21,00

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä juttu.

Lähtökohdat otteluun Pelicans-JYP 14.4.2012

Pelicans löi Kärpät ensimmäisellä pudotuspelikierroksellaan voitoin 4-3. JYP puolestaan antoi Ässille tylysti pataan voitoin 4-0. Sen jälkeen Pelicans sai vastaansa Bluesin, jonka se löi 4-1. JYP nujersi samoin voitoin Jokerit.

Pelicans ja JYP kohtasivat runkosarjassa viidesti. Pelicans voitti otteluista kolme ja JYP kaksi. Kaksi peliä ratkesi vasta kolmen erän jälkeen.

JYP-Pelicans 1-3
Pelicans-JYP 2-3 (JA)
JYP-Pelicans 0-1 (VL)
Pelicans-JYP 2-4
JYP-Pelicans 4-6

Urheiluviikko toivottaa Unibetin asiakkaille vedonlyöntimenestystä peliin Pelicans-JYP 16.4.2012!

Pelicansille kulta, JYPille hopea

Tikkanen povasi samalla, että Pelicans vie mestaruuden.

– Veikkaan, että Pelicans tulee viemään ensimmäisen mestaruutensa. Jos (Niko) Hovinen on kunnossa, niin JYPin on erittäin vaikea saada kiekkoja Pelicansin maaliin.

Unibet antaa asiakkaidensa lyödä vetoa myös siitä, kumpi lopulta juhlii Suomen mestaruutta. Alla on kertoimet molempien mestaruuksille.

Pelicans voittaa mestaruuden 1,72
JYP voittaa mestaruuden 2,05

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus