Pelicans-JYP 16.4.2012: ”Suikkasen pitäisi peluuttaa monipuolisemmin”

16.04.2012 09.57

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen arvioi Urheilulehdessä, että JYP lyö Pelicansin SM-liigan finaalisarjassa voitoin 4-3. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran Lahdessa maanantaina 16.4.2012.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia finaalisarjaan Pelicans-JYP. Alla on 1X2-kertoimet ensimmäiseen otteluun ja siihen, kumpi lopulta vie mestaruuden.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Pelicans-JYP 2,00 (1) 4,05 (X) 3,15 (2)

Pelicans voittaa Suomen mestaruuden 1,65
JYP voittaa Suomen mestaruuden 2,25

Huom! Yllä mainitun markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Jos haluat lisätietoa Betsafesta, klikkaa tästä.

JYP monipuolistunut, Pelicansin pitäisi seurata perässä

Sihvonen kertoi samalla oman perustelunsa siihen, miksi JYP vie Pelicansin.

– Se, miksi viime kädessä kallistun JYPin puolelle, johtuu siitä, että näin, miten Jyrki Aho ja hänen pelaajistonsa muovautuivat ja kykenivät pelaamaan monipuolisempaa jääkiekkoa. He siirtyivät itse asiassa kohti meidän peliä – viivelähtöineen ja kaikkineen. Mielestäni (Kai) Suikkasen pitäisi peluuttaa monipuolisemmin.

Hagman Pelicans-JYP -sarjasta

Betsafen jääkiekkoasiantuntija Matti Hagman arvioi Sihvosen tavoin, että JYP vie Suomen mestaruuden.

– Jos ja kun JYP saa kuriin Koskirannan kentän, jonka laidoilla ovat Lasch ja Luttinen, sekä parivaljakon Hodgman-Smolenak, en usko, että sillä on hätää tässä ottelusarjassa. Maalivahdit Kuusela ja Helenius nousevat suureen rooliin, ja uskoisin, että JYPin kassari vie pidemmän korren. JYP on vaan niin tasavahva ryhmä, ettei sen peli juurikaan heittele, toisin kuin Pelicansin. Tästä hyvänä esimerkkinä on se, että JYP pystyy pelaamaan ilman Sami Vatasta. JYP on Suomen mestari 2011-12, Hagman opasti vedonlyöjiä.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä matsiin Pelicans-JYP 16.4.2012.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus