Mourinho: En siirry Manchester Cityyn

14.04.2011 12.17

Espanjan jalkapallosuuruuden Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho lyttäsi Sky Italian haastattelussa huhut, joiden mukaan hän saattaa siirtyä englantilaisen Manchester Cityn ruoriin.

City on ostanut lukuisia huippupelaajia viime aikoina, mutta seura ei ole pysynyt kärjen vauhdissa. Tästä syystä lehtijutut ovat alkaneet kuljettaa seuran päävalmentajaa Roberto Mancinia muihin maisemiin.

- Minä Manchester Cityyn? Se on mahdotonta, Mourinho sanoi.

Samalla Mourinho kommentoi lehtijuttuja, joiden mukaan italialanen AC Milan on kiinnostunut Realin portugalilaistähdestä Cristiano Ronaldosta.

- En sano, että se on mahdotonta, koska jalkapallossa ei voi koskaan tietää, ja (AC Milanin omistaja Silvio) Berlusconi voi tehdä hullun tarjouksen. Mutta kyse pitää olla todellisesta hulluudesta, koska Real Madrid ei halua myydä Cristiano Ronaldoa.

Mourinho jatkoi Ronaldon suitsuttamista Realin verkkosivuilla.

- Hän on erinomainen pelaaja. En usko, että kenelläkään on varaa maksaa sitä, minkä arvoinen hän on, mutta ainoastaan (Realin puheenjohtaja) Florentino Perez voi päättää tästä.

Suomeksi asiakkaitaan palveleva luotettava rahapeliyhtiö Nordic Bet antaa asiakkailleen kovimmat kertoimet ja peräti 100:n euron aloitusbonuksen vedonlyöntiin. Rekisteröidy heti!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti+ yksi = 5