Marianne Kallio: ”MM-kisoista lintsaavat riviin ja piiskattavaksi!”

02.05.2013 18.45

Julkkiskaunotar Marianne Kallio kävi Urheiluviikon haastattelussa kertomassa näkemyksensä alkavasta jääkiekon MM-turnauksesta.

Kerroit aiemmin haastattelussamme, että pidät jääkiekkoa miehekkäänä lajina. Oletko innosta pinkeänä, kun jääkiekon MM-kisat 2013 ovat alkamassa?

– Kyllä, laji on mielenkiintoinen, ja sitä on mukava katsella.

Valitsit samassa haastattelussa Tuomo Ruudun esimerkiksi seksikkäästä suomalaisesta urheilijasta. Myöhemmin kerroit sivustollamme, minkälaisen käsittelyn Ruudulle antaisit, jos saisit vapaat kädet. Vieläkö Ruutu on suosikkisi suomalaiskiekkoilijoista?

– Joo, pidän pitkistä ja miehekkäistä miehistä. Tuomo Ruutu on todellinen namu.

Marianne_Kallio_alasti_jääkiekon_MM-kisat_2013_
Kuva: Jari Kupiainen

Jääkiekon MM-kisoihin osallistuva Suomen joukkue on nimetty. Harry ”Hjallis” Harkimo ja Juhani ”Tami” Tamminen antoivat molemmat sapiskaa pelaajille, jotka kieltäytyivät maajoukkuekutsusta. Mitä itse olet mieltä asiasta? Onko mielestäsi ok, jos jättää kisat väliin, vaikka olisi riittävän hyvässä kunnossa pelaamaan?

– Se ei mielestäni ole ok. Maajoukkueessa pelaamista pitäisi pitää kunnia-asiana. Ne kiekkoilijat, jotka jättävät MM-kisat väliin ilman todellista syytä, pitäisi pistää riviin piiskattavaksi. Me voisimme kolmestaan – Hjallis, Tami ja minä – antaa piiskaa kaikille lintsaajille.

Marianne_Kallio_jääkiekon_MM-kisat_2013

Ilmeisesti siis veikkaat, että Leijonien johto ei ole lintsaajia riittävästi löylyttänyt? Hjallishan omassa kritiikissään sanoi myös, että vähän pitää pistää myös Leijonien johdon piikkiin. Hänen mielestään maajoukkuejohdon pitäisi pitää paremmin yhteyttä pelaajiin.

– Kyllä, näin veikkaan. Itse asiassa voisimme laittaa koko Leijonien johdon samaan riviin.

Jari Kurri ja kumppanit?

– Niin, kaikki.

Se olisikin aikamoinen näky. Hiljattain julkaistiin monia lehtijuttuja siitä, että olet taas sinkku. Minkälaisten tyyppien kannattaa ottaa yhteyttä?

– Miehen pitää olla mukava ja hyvännäköinen herrasmies. Tummat hiukset ovat plussa. Tällaiset henkilöt voivat lähteä koittamaan onneaan, heh.

Pukuhuone & Seksikkäät naiset urheilusta

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus