Manchester City-QPR 13.5.2012: ”Manchesterilaiset voittavat”

12.05.2012 23.35

Valioliigan huippumielenkiintoinen ottelu Manchester City-QPR on kotijoukkueen juhlaa, arvioi vedonlyöntisivusto Football betting. Jos City nappaa täyden pistepotin, voittaa se samalla liigamestaruuden.

– Cityllä on kaikki työkalut mestaruuden voittamiseen: kotiottelu, tähtiä täynnä oleva avauskokoonpano ja laadukkaat hyökkääjät, joiden pitäisi pystyä repimään QPR:n puolustus riekaleiksi, Football betting kertoi vihjeessän.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia peliin Manchester City-QPR 13.5.2012. Alle on pistetty 1X2.

SIIRRY BETSAFELLE URHEILUVIIKON SUPERTARJOUS HYÖDYNTÄEN TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Manchester City-Queens Park Rangers 1,12 (1) 8,50 (X) 19,00

Huom! Yllä tarjotun markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän aloitusbonuksen.

Betsafella on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa tämän linkin takaa.

Manchester City-QPR 13.5.2012

Alle on arvio siihen, minkälaisilla kokoonpanoilla aloitetaan peli Manchester City-QPR 13.5.2012.

Manchester City (4-4-2): Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy; Nasri, Yaya Toure, Barry, Silva; Tevez, Aguero

QPR (4-4-2): Kenny; Onuoha, Hill, Ferdinand, Taiwo; Mackie, Barton, Derry, Taarabt; Zamora, Cisse

Manchester Cityn ja QPR:n vireet

Manchester City on ollut väkevässä iskussa viime aikoina: se on voittanut kaikki viisi viimeisintä peliään. QPR:n saldo viidestä viime pelistä on kolme voittoa ja kaksi tappiota.

Valioliiga-mestaruus ratkeaa sunnuntaina

Valioliigan mestaruustaistelussa ovat mukana vain manchesterilaisseurat City ja United. Kuten tämän jutun alussa on todettu, jos City voittaa oman pelinsä, voittaa se myös mestaruuden. ManU kohtaa omassa pelissään vieraskentällä Sunderlandin.

SIIRRY BETSAFELLE URHEILUVIIKON SUPERTARJOUS HYÖDYNTÄEN TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Urheiluviikon futistoimitus toivottaa vedonlyöntimenestystä peliin Manchester City-QPR 13.5.2012!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus