Lukko-JYP 8.3.2012: ”Kakkosta lapulle”

08.03.2012 10.46

Jääkiekon SM-liigan ottelu Lukko-JYP päättynee vierasvoittoon Raumalla torstaina, ilmoitti kiekkotoimittaja Harri Hepojärvi.

– Lukko ja JYP ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, molempien voittaessa kotiottelunsa. JYP siis johtaa voitoissa 2–1. Torstain kamppailuun vierasjoukkue lähtee ennakkosusikin viitta harteillaan, sillä hurrikaanipaidat ovat vain yksinkertaisesti huomattavasti laadukkaampi joukkue kuin Lukko. Kakkosta siis lapulle, Hepojärvi sanoi Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa meheviä kertoimia otteluun Lukko-JYP 8.3.2012. Alle on listattu vain 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Lukko-JYP 2,60 (1) 4,25 (X) 2,20 (2)

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, klikkaa TÄSTÄ.

Lukko-JYP 8.3.2012

Lukko-JYP -peli on molemmille huipputärkeä. Kotijoukkue lojuu sarjassa yhdeksäntenä, joten sen kausi voi yhä päättyä runkosarjaan. JYP majailee sarjassa neljäntenä, mutta se saattaa yhä jäädä ulos paikasta kuuden parhaan joukkoon, eli suoraan pudotuspelipaikkaan.

Timo Favorin-Anssi Salonen on päätuomarikaksikko ottelussa Lukko-JYP 8.3.2012. Heidän apunaan ovat linjatuomarit Esa Laitanen ja Samuli Niskanen.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus