La Liga netistä ilmaiseksi kaudella 2014-2015

Tuhansien suomalaisten suosima laadukas peliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi kaikki Espanjan jalkapalloliigan La Ligan ottelut suorina netti-tv-lähetyksinä kaudella 2014-15. Unibet TV:n live stream -lähetysten katsominen ei siis edellytä vedonlyöntiä tai mitään muutakaan rahapelaamista. Ainoa ehto on, että pelitilin on avattu, eli sille on tehty talletus.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan La Ligaa ja saat 100 € vetobonuksen + 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti.

Haluatko lisätietoa Unibetista tai sen netti-tv:stä? Jos vastaus on espanjalaisittain ”si”, lukaisia muina miehinä tai naisina jutut:

Unibet
Unibet TV

Toisin kuin perinteiset tv-kanavat, Unibet ei siis valitse, mitä Espanjan La Ligan peliä katsojan tulee katsoa. Päinvastoin. Jokainen asiakas voi itse tehdä asiasta päätöksen.

Jos Espanjan futisjättien Real Madridin tai FC Barcelonan ottelut eivät kiinnosta, valitse Atletico Madridin, Valencian tai jonkun muun matsi. Jos valitsemasi La Liga live stream -lähetys osoittautuu tylsäksi, voit vaihtaa kesken ottelua toiseen matsiin.

Haluatko lisätietoa siitä, miksi Unibet TV:n La Liga televisiointi on parempaa Unibetilla kuin perinteisillä tv-kanavilla, saa jutusta La Ligan televisiointi.

La Liga 2014-15

Espanjan korkeimmalla futistasolla pelaavat kaudella 2014-15 seuraavat joukkueet: UD Almeria, Athletic Bilbao, FC Barcelona, Celta Vigo, Cordoba, Deportivo La Coruna, SD Eibar, Elche, RCD Espanyol, Getafe, Granada, Levante, Malaga, Real Sociedad, Rayo Vallecano, Sevilla, Valencia, Villarreal ja hallitseva mestari Atletico Madrid sekä sen paikallisvastustaja, Espanjan kaikkien aikojen menestynein seura Real Madrid.

Kuten Atletico Madridin mestaruus viime kaudella osoitti, kaikki on mahdollista myös La Ligassa, jota on usein syytetty tylsäksi sarjaksi Realin ja Barcan ylivoiman takia. Tälläkin kaudella sarja on käynnistynyt hyvin mielenkiintoisella tavalla, joten jännitettävää riittää kaikille – olipa oma suosikkijoukkueesi sitten mestaruus- tai putoamistaistossa.

Otteluohjelma La Ligaan

La Ligan otteluohjelma löytyy edellä olevasta linkistä. Sen takaa näet, milloin oman suosikkiseurasi pelit pelataan ja toisaalta myös sen, milloin Real Madridin ja Barcelonan väliset Klassikot pelataan. Siihen, miten näet ajantasaisen La Ligan sarjataulukon mahdollisimman helposti, löydät ohjeet edellä olevan linkin takaa. Jos haluat tietää, ketkä dominoivat La Ligan maalintekijätilastoa, napsauta tästä.

La Liga 2014-15 -kausi käynnistyi elokuussa. Viimeiset pelit pelataan siten, ettei futisfani ehdi juurikaan hengähtää ennen kesän Copa America -turnausta, jossa myös lukuisat Espanjan liigan tähdet esittelevät taitojaan. Unibetin asiakkaille hyvä uutinen on myös se, että yhtiö näyttää paljon myös maaottelufutista. Näin ollen näet suosikkipelaajasi myös La Liga –matsien ollessa tauolla.

El Clasico

Jos on olemassa yksi ottelu, jonka lähes koko maailma katsoo La Ligasta, on kyseessä El Clasico, jossa Espanjan kaikkien aikojen menestyksekkäin seura Real Madrid kohtaa ikuisen vihollisensa, Katalonian ylpeyden, FC Barcelonan.

Myös Urheiluviikko seuraa ottelut tarkasti läpi – pelattiinpa ne Realin Santiago Bernabeulla tai Barcan Camp Noulla. Urheiluviikko julkaisee otteluihin ennakoita ja asiantuntijoiden kommentteja.

El Clasico live stream -lähetykset lukeutuvat niihin, joita myös suomalaiset seuraavat eniten Unibet TV:stä, mikä ei varsinaisesti ole ihme: myös Suomessa mediarummutus matsin ympärillä on sellaista, ettei siltä voi välttyä kukaan.

Muut live streamit La Ligan lisäksi

Unibetin live stream -lähetykset eivät rajoitu La Ligaan, eikä edes jalkapalloon. Futiksesta Unibet TV näyttää muun muassa lähes kaikki ottelut Serie A:sta, Ligue 1:stä ja monesta muusta huippusarjasta.

Muista lajeista Unibet näyttää tennistä, jääkiekkoa, snookeria, nyrkkeilyä, golfia, lentopalloa, koripalloa, kuten NBA:ta, ja niin edelleen. Ja kaikki, kuten Espanjan liigankin, täysin ilmaiseksi. Sinun tulee vain avata pelitili Unibetille, niin pääset nauttimaan huippu-urheilusta.

Perustiedot Espanjan liigasta

La Liga, eli Liga Nacional de Fútbol Profesional (LFP), on urheiluyhdistys, joka vastaa Espanjan ammattifutissarjojen Primera Divisiónin ja Sengunda Dvisiónin järjestämisestä. Primera División ja Segunda División ovat Espanjan kaksi korkeinta futistasoa. Sarjan nettisivut löytyvät osoitteesta www.lfp.es.

La Ligan kaksi suurinta – niin taloudellisten resurssien kuin pokaalien määrässä mitattuna – seuraa ovat Real Madrid ja FC Barcelona, joista ensiksi mainittu on voittanut sarjan useimmin. Real on myös Mestarien liigan kaikkien aikojen pokaalirohmu.

Uutisia La Ligasta

Urheiluviikko pitää suurennuslasinsa alla eurooppalaista huippufutista, joten Espanjan jalkapallotapahtumat ovat luonnollisesti toimittajien tarkkailussa jatkuvasti. Jos haluat lukea uutisia Espanjan liigasta, klikkaa itsesi osioon La Liga. Jos haluat lukea uutisia Real Madridista, Barcelonasta tai vaikkapa Atletico Madridista, klikkaa edellä olevia linkkejä.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan La Ligaa ja saat 100 € vetobonuksen + 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti.

Parhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
200 € +10 €*
Riskitön 50 €
Riskitön 10 €*
100 € +10 €
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus