La Liga netistä ilmaiseksi kaudella 2014-2015

Suomeksi palveleva luotettava rahapeliyhtiö Unibet näyttää rekisteröityneille asiakkailleen ilmaiseksi kaikki Espanjan jalkapalloliigan La Ligan pelit suorina netti-tv-lähetyksinä kaudella 2014-15. Samalla Unibet antaa muhkean aloitusbonuksen uusille vedonlyöjilleen. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista, mutta pelitilillä tulee olla ainakin yksi sentti, jotta pelejä voi katsoa.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan La Ligaa ja muuta huippujalkapalloa! Lisäksi saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon, jotka voit valintasi mukaan käyttää – tai olla käyttämättä.

Jos haluat lisätietoa Unibetista, sitä saa TÄSTÄ. Jos taas haluat lisätietoa Unibet TV:stä, sitä saa TÄSTÄ.

Toisin kuin perinteiset tv-kanavat, Unibet ei siis valitse puolestasi, mitä Espanjan La Ligan peliä sinun tulee katsoa. Päinvastoin, voit itse tehdä asiasta päätöksen. Jos maan mahtiseurojen Real Madridin ja Barcelonan pelit eivät kiinnosta, voit katsoa jonkun muun saman kierroksen ottelun. Jos valitsemasi peli osoittautuu tylsäksi tai haluat jostain toisesta syystä katsoa toista peliä, voit vaihtaa ottelua.

Lisätietoa siitä, miksi La Liga televisiointi on parempaa Unibetilla kuin perinteisillä tv-kanavilla, saa tästä.

La Liga -kausi 2014-15

Espanjan korkeimmalla sarjatasolla pelaavat kaudella 2014-15 seuraavat joukkueet: UD Almeria, Athletic Bilbao, FC Barcelona, Celta Vigo, Cordoba, Deportivo La Coruna, SD Eibar, Elche, RCD Espanyol, Getafe, Granada, Levante, Malaga, Real Sociedad, Rayo Vallecano, Sevilla, Valencia, Villarreal ja hallitseva mestari Atletico Madrid sekä sen paikallisvastustaja, Espanjan kaikkien aikojen menestynein seura Real Madrid.

Kuten Atletico Madridin mestaruus viime kaudella osoitti, kaikki on mahdollista myös La Ligassa, jota on usein syytetty tylsäksi sarjaksi Realin ja Barcan ylivoiman takia.

Otteluohjelma La Ligaan

La Ligan otteluohjelma löytyy edellä olevasta linkistä. Sen takaa näet, milloin oman suosikkiseurasi pelit pelataan ja toisaalta myös sen, milloin Real Madridin ja Barcelonan väliset Klassikot pelataan. Siihen, miten näet ajantasaisen La Ligan sarjataulukon mahdollisimman helposti, löydät ohjeet edellä olevan linkin takaa. Jos haluat tietää, ketkä dominoivat La Ligan maalintekijätilastoa, napsauta tästä.

La Liga -kausi 2014-15 pyörähtää käyntiin elokuussa. Viimeiset pelit pelataan siten, ettei futisfani ehdi juurikaan hengähtää ennen kesän Copa America -turnausta, jossa myös lukuisat Espanjan liigan tähdet esittelevät taitojan.

El Clasico

Jos on yksi ottelu, jonka lähes koko maailma katsoo La Ligasta, kyseessä on El Clasico, jossa Espanjan kaikkien aikojen menestyksekkäin joukkue Real Madrid kohtaa arkkivihollisensa FC Barcelonan.

Myös Urheiluviikko seuraa ottelut tarkasti – pelattiinpa ne Realin Santiago Bernabeulla tai Barcan Camp Noulla. Urheiluviikko julkaisee otteluihin ennakoita ja asiantuntijoiden kommentteja.

Nämä ovat varmasti myös niitä pelejä, joita suomalaiset eniten katsovat Unibet TV:stä.

Mitä muuta La Ligan lisäksi?

Unibetin verkkosivuilta voit katsoa paljon muutakin kuin Espanjan La Ligaa. Yhtiö näyttää muun muassa Italian ja Englannin jalkapalloa, tennistä, jääkiekkoa, snookeria ja moottoriurheilua – ja kaikki täysin ilmaiseksi. Sinun pitää vain rekisteröityä Unibetin asiakkaaksi. Unibet lähettää viikoittain satoja suoria lähetyksiä huippu-urheilutapahtumista!

Mikä on Unibet?

Unibet on suomeksi asiakkaitaan palveleva rahapeliyhtiö, joka antaa asiakkailleen mahdollisuuden vedonlyönnin lisäksi kasino- ja pokeripeleihin. Unibet on palkittu useaan otteeseen parhaana rahapeliyhtiönä. Kuten yllä on mainittu, urheilulähetysten katsominen ei kuitenkaan edellytä vedonlyöntiä tai muuta rahapelaamista.

Jos haluat tuntea yhtiön paremmin ennen rekisteröitymistä, lue esittely Unibetista.

La Liga –uutisia

Urheiluviikko julkaisee päivittäin uutisia Espanjan jalkapalloliigasta jalkapallo-osiossaan. Veikkausvihjeitä Espanjan La Ligaan ja muihin urheilutapahtumiin voi lukea Veikkaus-osiosta.

Perustiedot Espanjan liigasta

La Liga, eli Liga Nacional de Fútbol Profesional (LFP), on urheiluyhdistys, joka vastaa Espanjan ammattilaisjalkapallosarjojen Primera Divisiónin ja Segunda Divisónin järjestämisestä. Ne ovat maan kaksi korkeinta futistasoa. Vuonna 1983 perustetun LFP:n verkkosivut löytyvät osoitteesta www.lfp.es.

La Ligan kaksi suurinta seuraa ovat Real Madrid ja Barcelona, joista ensiksi mainittu on voittanut sarjan useimmin. Real on myös Mestarien liigan kaikkien aikojen menestyksekkäin joukkue.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan La Ligaa ja muuta huippujalkapalloa! Lisäksi saat 100 € bonuksen ja 10 € riskittömän mobiilivedon, jotka voit valintasi mukaan käyttää – tai olla käyttämättä.