La Liga 2015-16: Katso ottelut ilmaiseksi

La Liga 2015-16: Suomeksi palveleva Unibet näyttää pelitilin avanneille henkilöille ilmaiseksi kaikki Espanjan jalkapalloliigan ottelut suorina netti-tv-lähetyksinä. La Liga live stream –lähetysten katsominen ei edellytä minkäänlaista vedonlyöntiä tai muuta rahapelaamista.

Ainoa ehto on, että pelitilillä on rahaa ainakin yksi sentti. Yhdellä talletuksella voi siis katsoa La Ligaa ja muuta huippu-urheilua vaikka vuosikausia.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan La Ligaa ja saat 100 € vetobonuksen + 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti.

Tuhannet suomalaiset ovat avanneet pelitilin Unibetille juuri La Ligaa katsoakseen. Toisin kuin perinteiset tv-kanavat, Unibet ei valitse, mitä ottelua sinun tulee katsoa. Se näyttää todellakin jokaisen ottelun, joista jokainen voi valita mieluisensa.

Haluatko lisätietoa Unibetista tai sen netti-tv:stä? Jos vastaus on espanjalaisittain ”si!”, lukaise muina miehinä tai naisina jutut alta:

Unibet
Unibet TV

Jos Espanjan futisjättien Real Madridin tai FC Barcelonan ottelut eivät siis kiinnosta, valitse Atletico Madridin, Valencian, Sevillan tai jonkun muun matsi. Jos valitsemasi La Liga live stream -lähetys osoittautuu tylsäksi, voit vaihtaa kesken ottelua toiseen matsiin. Kaikki käy nopeasti ja helposti.

Haluatko lisätietoa siitä, miksi Unibet TV:n La Liga televisiointi on parempaa Unibetilla kuin perinteisillä tv-kanavilla, saa jutusta La Ligan televisiointi.

Huippujännittävä La Liga -kausi 2015-16

Kaudella 2015-16 La Ligassa pelaavat Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Celta Vigo, Deportivo La Coruna, Elche, Espanyol, hallitseva mestari FC Barcelona, Getafe, Granada, Las Palmas, Levante, Malaga, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Rayo Vallecano, Sevilla, Sporting Gijon, Valencia ja Villarreal.

La Ligaa on usein syytetty niin sanotusti kahden hevosen kisaksi, sillä niin väkevää jälkeä Real Madrid ja FC Barcelona ovat sarjassa tehneet. Todellisuus ei ole kuitenkaan muiden seurojen kannalta niin synkkä. Esimerkiksi Atletico Madrid ja Valencia ovat viime vuosina pystyneet laittamaan hienosti kapuloita jättiseurojen rattaisiin.

Myös kausi 2015-16 näyttää olevan erittäin mielenkiintoinen. Tiukkaa kisaa käydään mestaruustaiston lisäksi myös paikoista Mestarien liigassa ja Eurooppa-liigassa. Häntäpäässä joukkueet puolestaan taistelevat Segunda Divisionaan putoamista vastaan.

Otteluohjelma La Ligaan

La Ligan otteluohjelma löytyy edellä olevasta linkistä. Sen takaa näet, milloin oman suosikkiseurasi pelit pelataan ja toisaalta myös sen, milloin Real Madridin ja Barcelonan väliset Klassikot pelataan. Siihen, miten näet ajantasaisen La Ligan sarjataulukon mahdollisimman helposti, löydät ohjeet edellä olevan linkin takaa. Jos haluat tietää, ketkä dominoivat La Ligan maalintekijätilastoa, napsauta tästä.

La Liga 2015-16 -kausi on paraikaa käynnissä. Se alkoi elokuussa, ja viimeiset pelit pelataan siten, ettei futisfani ehdi juurikaan hengähtää ennen kesän EM-kisoja, jossa myös lukuisat Espanjan liigan tähdet esittelevät taitojaan.

Unibetin asiakkaille hyvä uutinen on myös se, että yhtiö näyttää paljon myös maaottelufutista. Näin ollen näet suosikkipelaajasi myös La Liga –matsien ollessa tauolla.

Unibet näyttää TV-kuvakkeen jokaisen Espanjan La Liga -ottelun alla muistuttamaan veikkaajia, että se näyttää ottelut.

Unibet näyttää TV-kuvakkeen jokaisen Espanjan La Liga -ottelun rinnalla muistuttamaan veikkaajia, että se näyttää ottelut.

Espanjan pysäyttävin ottelu: El Clasico

Jos on olemassa yksi ottelu, jonka lähes koko maailma katsoo La Ligasta, on kyseessä El Clasico, jossa Espanjan kaikkien aikojen menestyksekkäin seura Real Madrid kohtaa ikuisen vihollisensa, Katalonian ylpeyden, FC Barcelonan.

Myös Urheiluviikko seuraa ottelut tarkasti läpi – pelattiinpa ne Realin Santiago Bernabeulla tai Barcan Camp Noulla. Urheiluviikko julkaisee otteluihin ennakoita ja asiantuntijoiden kommentteja.

Real Madridin ja FC Barcelonan väliset ottelut ovat olleet viime vuosina erittäin kuumaverisiä, joten faneille on luvassa sydämentykytyksiä myös niin sanottujen torikokousten muodossa!

El Clasico live stream -lähetykset lukeutuvat niihin, joita myös suomalaiset seuraavat eniten Unibet TV:stä, mikä ei varsinaisesti ole ihme: myös Suomessa mediarummutus matsin ympärillä on sellaista, ettei siltä voi välttyä kukaan.

Muut live streamit La Ligan lisäksi

Unibetin live stream -lähetykset eivät rajoitu La Ligaan, eikä edes jalkapalloon. Futiksesta Unibet TV näyttää muun muassa lähes kaikki ottelut Serie A:sta, Ligue 1:stä, Bundesliigasta ja monesta muusta huippusarjasta.

Muista lajeista Unibet näyttää tennistä, jääkiekkoa, snookeria, nyrkkeilyä, golfia, lentopalloa, koripalloa, kuten NBA:ta, ja niin edelleen. Ja kaikki, kuten Espanjan liigankin, täysin ilmaiseksi. Sinun tulee vain avata pelitili Unibetille, niin pääset nauttimaan huippu-urheilusta.

Perustiedot Espanjan liigasta

La Liga, eli Liga Nacional de Fútbol Profesional (LFP), on urheiluyhdistys, joka vastaa Espanjan ammattifutissarjojen Primera Divisiónin ja Sengunda Dvisiónin järjestämisestä. Primera División ja Segunda División ovat Espanjan kaksi korkeinta futistasoa. Sarjan nettisivut löytyvät osoitteesta www.lfp.es.

La Ligan kaksi suurinta – niin taloudellisten resurssien kuin pokaalien määrässä mitattuna – seuraa ovat Real Madrid ja FC Barcelona, joista ensiksi mainittu on voittanut sarjan useimmin. Real on myös Mestarien liigan kaikkien aikojen pokaalirohmu.

Pysy kartalla La Ligasta ennen pelien katsomista

Espanjan La Liga on yksi maailman seuratuimmista urheilusarjoista. Eipä ole siis ihme, että lukuisat suomalaisetkin tiedotusvälineet pitävät tarkasti silmällä, mitä Espanjassa tapahtuu.

Urheiluviikko on vuosien varrella tullut tutuksi siitä, että se pitää suorastaan suurennuslasin alla eurooppalaista huippufutista, joten Espanjan jalkapallotapahtumat ovat luonnollisesti jatkuvasti Urheiluviikon toimittajien tarkkailussa.

Uutisten lisäksi Urheiluviikko julkaisee La Liga –peleihin muun muassa ennakoita, joita vedonlyöjät voivat käyttää. Unibet TV:n katsominen on siis täysin ilmaista, mutta pieni panos seurattavaan otteluun antaa lisäjännitystä kummasti.

Siirry Unibetille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan La Ligaa ja saat 100 € vetobonuksen + 10 € riskittömän mobiilivedon! Avaa pelitilisi heti.

Tämä teksti on päivitetty 16.10.2015.

*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus