La Liga -mestaruus katkolla sunnuntaina

29.04.2012 11.56

Real Madridilla on mahdollisuus voittaa Espanjan La Liga -mestaruus sunnuntaina, kun se isännöi Sevillaa. Jos Real voittaa oman pelinsä ja sarjakakkonen Barcelona häviää Rayo Vallecanolle, madridilaisseuran mestaruus varmistuu.

Real Madrid ja Barcelona ovat molemmat pelanneet 34 La Liga -peliä, joista Real on kerännyt 88 pistettä ja Barcelona 81. Keskinäisissä peleissä molemmat voittivat vieraspelinsä. Real on takonut peleissään 109 maalia ja Barcelona 97. Madridilaisseura on päästänyt 30 maalia, mikä on neljä maalia Barcaa enemmän.

La Liga ilmaiseksi netissä

Haluatko katsoa La Liga -ottelut ilmaiseksi netissä? Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen kaikki La Liga -ottelut ilmaiseksi. Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista. Ainoa ehto on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa, sitä saa TÄSTÄ. Jos taas haluat lukea lisää ennen kaikkea Unibet TV:stä, klikkaa TÄSTÄ.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus