Kroatia-Ruotsi ilmaiseksi netissä Betssonin live stream -lähetyksellä

29.02.2012 04.21

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsson näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi jalkapallomatsin Kroatia-Ruotsi 29.2.2012.

Siirry Betssonille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € bonusrahaa vedonlyöntiin!

Kuten ensimmäisessä, on Kroatia-Ruotsi –matsin ja muiden Betssonin urheilulähetysten katsominen ilmaista. Ainoa ehto on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi äskettäin valitulla Betssonilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsson-juttu.

Kroatia-Ruotsi 29.2.2012

Kroatia ja Ruotsi ovat olleet samankaltaisessa iskussa viime aikoina: kroatialaismiehistö on ottanut kolme voittoa viidestä viime pelistään, joista se on pelannut yhden tasan. Ruotsin saldo viidestä viime matsista on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

Betssonin live stream -lähetykset

Laadukkaasta toiminnastaan palkintoja kahmineen Betssonin live stream –lähetykset ovat huipputasoa. Niiden videokuva on terävä, selostus värikästä ja kommentointi asiantuntevaa. Jalkapallon maaottelujen lisäksi Betsson näyttää muitakin pelejä sekä muuta huippu-urheilua.

Urheiluviikko toivottaa Betssonin asiakkaille miellyttävää peliä Sveitsi-Argentiina 29.2.2012!

Siirry Betssonille TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus