Kiira Korpi on PUMA Women -malliston kasvo

12.01.2009 14.55

Suomen menestyvimpiin taitoluistelijoihin lukeutuva Kiira Korpi on PUMA Women -malliston kasvo tänä keväänä. Kiira Korpi ja PUMA ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2006 lähtien.

PUMA on valinnut Kiiran uuden mainoskampanjansa kasvoiksi, sillä Kiiran katsottiin edustavan PUMA:n brändiä erinomaisesti. PUMA tukee mielellään nuoria lahjakkaita urheilijoita, jotka toimivat hyvinä esikuvina nuoremmilleen.

– Kiira Korpi on positiivinen ja esimerkillinen urheilija, joka luo PUMA Women -mallistollemme kasvot, joihin on helppo ihastua, toteaa PUMA Finland Oy:n markkinointipäällikkö Sanna Hautala.

Valovoimainen Kiira on paitsi lahjakas urheilija myös kansainvälisesti noteerattu kaunotar. The Annual Independent Critic’s List listasi Kiiran huhtikuussa 2008 maailman 38. kauneimmaksi naiseksi – ohi muun muassa Nicole Kidmanista ja Scarlett Johanssonista.

The Annual Independent Critic’s List listasi Kiiran huhtikuussa 2008 maailman 38. kauneimmaksi naiseksi. Kaunottaren taakse jäivät muun maussa Nicole Kidman ja Scarlett Johansson.

Myös Korpi on tyytyväinen monivuotiseen yhteistyöhönsä PUMA:n kanssa.

– PUMA on arvostettu brändi, ja tuotteet sopivat juuri minulle. Käytän PUMA:n vaatteita ja kenkiä lähes päivittäin, joten PUMA on todellakin osa elämääni. Lisäksi PUMA:n henkilöstö on ollut erittäin ystävällistä ja kannustavaa, kertoo Korpi.

Kiira oli mukana PUMA:n – ja elämänsä ensimmäisissä – mainoskuvauksissa vuonna 2006. Kuvauksista on jäänyt Kiiralle paljon hyviä muistoja.

– Olin silloin vielä tuntematon pikkutyttö ja aivan innoissani, kun pääsin samoihin kuvauksiin mm. Laura Kalmarin ja Toni Söderholmin kanssa. Sen jälkeen olen päässyt kuvauksiin myös Wilson Kirwan kanssa.

Tammikuussa Kiira taistelee Helsingissä taitoluistelun EM-kisoissa.

– Mitään erityisiä paineita kotikisoista en ole ottanut, mutta totta kai kotikatsomon edessä mitali olisi mahtava juttu. Kauden päätavoitteeni on kuitenkin päästä MM-kisoihin Los Angelesiin maaliskuussa ja hätyytellä maailman huippuluistelijoita, Kiira miettii.

Muu urheilu

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus