Kazakstan-Suomi 14.5.2012: ”Kazakstanilaisilta vaadittaisiin nappisuoritus”

13.05.2012 02.17

Suomen jääkiekkomaajoukkueen ex-hyökkääjä Timo Peltomaa povasi, että jääkiekon MM-kisojen peli Kazakstan-Suomi päättyy suomalaisten voittoon.

– Kazakstanilta vaaditaan nappisuoritus Leijonien voittamiseen. Tosin heillä on paljon KHL-pelaajia. Suomi voittaa 2-4, eli lapulle merkiksi kakkonen, Peltomaa neuvoi veikkaajia.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa suuria kertoimia matsiin Kazakstan-Suomi 14.5.2012. Alla on 1X2.

SIIRRY BETSAFELLE URHEILUVIIKON SUPERTARJOUS HYÖDYNTÄEN TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Kazakstan-Suomi 30,00 (1) 17,00 (X) 1,02 (2)

Huom! Yllä tarjotun markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansia tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita. Jos haluat lukea lisää yhtiöstä ennen pelitilin avaamista, lisätietoa saa TÄSTÄ.

Taustaa peliin Kazakstan-Suomi 14.5.

Kazakstan lähtee otteluun selvänä altavastaajana. Se ei ole koskaan ollut lähelläkään mitalisijoja, kun taas Suomi on hallitseva maailmanmestari. Suomen saldo jääkiekon MM-kisoista on kaksi kultaa, kuusi hopeaa ja kolme pronssia.

Pelit jääkiekon MM-kisoissa 14.5.2012

Kazakstan-Suomi -ottelun lisäksi jääkiekon MM-kisoissa pelataan kolme muutakin matsia 14.5.2012. Ne ovat Valko-Venäjä-Ranska, Latvia-Tanska ja Italia-Venäjä, johon löytyy myös Peltomaan vihje Urheiluviikosta.

Urheiluviikko toivottaa onnea ja menestystä vedonlyöntiin peliin Kazakstan-Suomi 14.5.!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus