KalPa-Blues 30.3.2012: ”Kotijoukkueelle neljäs voitto”

30.03.2012 01.27

Kiekkotoimittaja Harri Hepojärvi arvioi, että jääkiekon SM-liigan pudotuspeliottelu KalPa-Blues on kotijoukkueen heiniä Kuopiossa perjantaina 30.3.2012.

– KalPa lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Kilpipaitojen voittoa ei voida kuitenkaan pitää varmana, sillä espoolaiset tuppaavat aina taistelemaan loppuun saakka, kuten edellisessä ottelussa nähtiin. On kuitenkin oletettavaa, että kuopiolaiset nostavat hieman tasoaan ja nappaavat neljännen voiton. Ykköstä siis pelaamaan, Hepojärvi neuvoi vedonlyöjiä Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa meheviä kertoimia otteluun KalPa-Blues 30.3.2012. Alle on listattu vain 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

KalPa-Blues 1,60 (1) 4,50 (X) 4,40 (2)

Huom! Yllä mainitun markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän aloitusbonuksen.

Betsafella on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tästä lisää Betsafe-asiaa.

KalPa-Blues 30.3.2012

Kuten Hepojärvi vihjeessään totesi, KalPa johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1. Jatkopaikka irtoaa neljällä voitolla. KalPa voitti ensimmäiset kolme peliä, mutta edellisessä matsissaan se koki 3-1-yllätystappion Bluesille. Alla on lyhyet koosteet peleistä, joiden pohjalta voi arvioida tarkemmin myös sitä, miten käy pelissä KalPa-Blues 30.3.2012.

1. playoff-ottelu: KalPa-Blues 3-1

KalPa nousi odotetusti kuskin paikalle ensimmäisessä pudotuspeliottelussa, kun se löi kotihallissaan Bluesin maalein 3-1. Kotijoukkueen osumista vastasivat Tommi Miettinen ja Iiro Pakarinen, joka teki kaksi maalia. Teemu Ramstedt teki Bluesin ainoan maalin. Kotijoukkue vei peliä myös laukausten valossa: KalPa laukoi ottelussa yhteensä 57 kertaa; Blues jäi 31 laukaukseen, joista vain 17 osui kohti KalPan maalia.

2. playoff-ottelu: Blues-KalPa 0-1

KalPa otti 2-0-johtoaseman ottelusarja, kun se löi Bluesin maalein 0-1 Espoossa toisessa pudotuspeliottelussa. Marko Kauppinen teki pelin ainoan maalin kolmannessa erässä. Matsi oli sekä laukausten että torjuntojen valossa huipputasainen: Blues laukoi 35 kertaa ja KalPa kerran useammin. Antti Ore torjui Bluesin maalilla 24 laukausta, kun taas Mikko Koskinen torjui KalPan maalilla 25 laukausta. Molemmat joukkueet saivat neljä kahden minuutin jäähyä.

3. playoff-ottelu: KalPa-Blues 5-0

KalPa murskasi Bluesin maalein 5-0 Kuopiossa kolmannessa pudotuspeliottelussa. Ottelun ykkösruisku oli Tuomas Kiiskinen, joka viimeisteli kolme maalia. Maalinteossa onnistuivat myös Jukka Hentunen ja Marko Kauppinen. Laukausmääristä voi helposti päätellä pelin luonteen: KalPa laukoi pelissä 43 kertaa, kun taas Blues jäi 24 laukaukseen. Kotijoukkueen dominoivasta otteesta huolimatta maalivahtien torjuntamäärät olivat hämmästyttävän lähellä toisiaan: Mikko Koskinen torjui KalPan maalilla 13 laukausta, kun taas Patrick Galbraith torjui Bluesin maalilla 14 laukausta.

4. playoff-ottelu: Blues-KalPa 3-1

Blues herätti eloon toiveensa jatkopaikasta nujertamalla KalPan maalein 3-1 neljännessä pudotuspeliottelussa. Kotijoukkueen osumista vastasivat Harri Ilvonen ja kahdesti osunut Ari Vallin. Kuopiolaisten ainoan maalin teki Mikko Kukkonen. Laukausten valossa KalPa vei matsia hienokseltaan: kuopiolaiset laukoivat 41 kertaa kohti Blues-maalia, jota vartioinut Antti Ore torjui 21 kertaa. Juha Toivonen KalPan maalilla torjui niin ikään 21 laukausta.

Urheiluviikko toivottaa menestystä vedonlyöntiin ottelussa Pelicans-Kärpät 30.3.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus