KalPa-Blues 22.3.2012: ”Levänneet kuopiolaiset jatkoon”

22.03.2012 04.07

Betsafen kiekkoasiantuntijan Matti Hagmanin mukaan vedonlyöjät voivat luottaa siihen, että jääkiekon SM-liigan pudotuspelisarjassa KalPa-Blues kuopiolaiset vievät ja espoolaiset vikisevät.

– KalPa pääsee täysin levänneenä ottelusarjaan, mutta siinä saattaa piillä pieni vaara. En usko Bluesin olevan vielä väsynyt, joten se tulee taistelemaan ensimmäisissä peleissä. Pelien jatkuessa kuopiolaisten paremmuus tulee selkeästi esiin. KalPa jatkoon otteluvoitoin 4-1, Hagman neuvoi vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia huippu-urheiluun. Alle on listattu yhtiön 1X2 ja 1X2 tuplamahdollisuudella avauspeliin JYP-Ässät 22.3.2012.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

KalPa-Blues 1,65 (1) 4,45 (X) 4,10 (2)
KalPa-Blues 1,20 (1X) 2,13 (X2) 1,18 (12)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafe on erinomaisesta toiminnastaan tunnettu rahapeliyhtiö, jolla on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-juttu.

KalPa-Blues –sarjan lähtökohdat

KalPan päävalmentaja Pekka Tuokkola kuvaili Bluesia hankalaksi vastustajaksi. Hän muistutti YLEn sivuilla, että KalPan ja Bluesin runkosarjapelit olivat hyvin tasaisia.

– Meillä on ollut viisi käytännössä maalin peliä. Molemmat ovat voittaneet kotona, summasi Tuokkola.

– Blues on kovaa töitä tekevä, kahteen suuntaan luisteleva joukkue, joka ei anna ikinä periksi. Meidän pelirohkeus ja kurinalaisuus joutuvat todella puntariin heidän kanssaan.

KalPan konkarihyökkääjä Jukka Hentunen kertoi joukkueensa nettisivuilla, että kuopiolaisseura odottaa innolla Blues-sarjaa.

– Meillä on hyvä ja odottava fiilis. Treenit ovat myös menneet hyvin. Käytiin maanantaina koko porukalla kelkkasafarilla, joka oli todella mukavaa näin playoffien alla, Hentunen tuumi.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus