JYP-Pelicans 17.4.2012: ”Lahtelaiset vievät niukasti”

17.04.2012 00.02

Betsafe-rahapeliyhtiö Suomen maajohtaja Carl Dyrendahl ennusti, että jääkiekon SM-liigan toinen finaaliottelu JYP-Pelicans päättyy niukkaan vierasvoittoon Jyväskylässä tiistaina 17.4.2012.

– Pelicans voitti ensimmäisen pelin, mutta laukausten valossa JYP oli hallitsevampi osapuoli. Pelicans-vahti Niko Hovinen oli uskomattomassa iskussa, eivätkä jyväskyläläiset saaneet kertaakaan kiekkoa pömpeliin. Povaan samanlaista vähämaalista matsia, jonka päätteeksi juhlii jälleen Pelicans. JYP tekee 1-2 maalia, Pelicans puolestaan 3, Dyrendahl opasti vedonlyöjiä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia otteluun JYP-Pelicans 17.4.2012. Alla on 1X2 ja kertoimet Dyrendahlin povaamille tuloksille.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

JYP-Pelicans 2,20 (1) 4,00 (X) 2,80 (2)

Kerroin Pelicansin 1-3-voitolle on 22,00
Kerroin Pelicansin 1-2-voitolle on 17,00

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen. Betsafella on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Lähtökohdat otteluun JYP-Pelicans 17.4.2012

Pelicans voitti ensimmäisen pelin 2-0. Finaalisarja menee poikki neljästä voitosta, joten Kai Suikkasen miehistön pitää pystyä nujertamaan jyväskyläläiset vielä kolmesti, jos se haluaa juhlia Suomen mestaruutta.

Pelicansin tie pudotuspeleissä oli nousta pystyyn jo puolivälierissä, kun Kärpät pisti sen ahtaalle. Kärpät johti ottelusarjaa voitoin 3-1, mutta lopulta lahtelaiset nousivat 4-3-voittoon. JYP puolestaan tulitti omassa puolivälierässään Ässät kesälomalle voitoin 4-0.

Välierissä Pelicans löi Bluesin ja JYP Jokerit. Molemmat ottivat voittonsa vakuuttavasti 4-1 – tosin JYP sai peräti kolme voitoistaan vasta jatkoajalla.

Urheiluviikko toivottaa Betsafen asiakkaille vedonlyöntimenestystä peliin JYP-Pelicans 17.4.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus