Jose Mourinho: Real Madridilta vietiin kaksi rankkaria

19.03.2012 03.45

Espanjan jalkapallosuuruuden Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho ei sulattanut sitä, miten hänen joukkueeltaan vietiin kaksi rangaistuspotkua ottelussa Malagaa vastaan sunnuntaina.

Real siirtyi 1-0-johtoon Karim Benzeman maalilla, mutta vierasjoukkue tuli Santi Cazorlan vapaapotkuosumalla lopussa tasoihin. Ottelun aikana Malaga-pelaajat kaatoivat sekä Marcelon että Crisstiano Ronaldon rangaistuspotkujen arvoisesti, mutta erotuomari Miguel Angel Gamez ei antanut madridilaisseuralle oikeutta.

– En aio kritisoida tuomaria, mutta hänen olisi pitänyt antaa meille kaksi aivan selvää rangaistuspotkua. Minulla ei ole syytä olla kriittinen. On tavallista pelata tasan tai hävitä silloin tällöin. Minulla olisi syy olla kriittinen, jos tämä olisi seurausta huonosta asenteesta, mutta asia ei ollut niin. Meillä oli paljon paikkoja tehdä maali. Otan aina huomioon sen, että voimme voittaa, pelata tasan tai hävitä, Mourinho sanoi Goal.com:n mukaan.

Suomen kielellä palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet näyttää kaikille pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi huippufutista – muun muassa kaikki Espanjan La Liga –pelit.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin pääset katsomaan huippu-urheilua ja saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus