Jose Mourinho: Palaan ehdottomasti Interiin

04.04.2012 23.49

Espanjan jalkapallosuuruuden Real Madridin peräsimeen viime kauden alla siirtynyt Jose Mourinho kertoi, että hän haluaa vielä jonain päivänä valmentaa uudestaan italialaista Interiä. Huhut ovat vieneet Mourinhoa ulos madridilaisseurasta, mutta hän painotti Corriere della Sera –lehdelle, ettei hänen sopimuksensa ole umpeutumassa.

– Olen Interin suurin fani. Se seura on kotini, ja palaan sinne ehdottomasti Milloin? En sano mitään tulevaisuudestani nyt. Ei ole mitään sanottavaa tulevaisuudestani nyt. Minulla on sopimustani Real Madridin kanssa vielä kaksi vuotta jäljellä, enkä ole koskaan sanonut, että lähden Madridista, Mourinho sanoi.

Samalla Mourinho hehkutti omia suorituksiaan.

– Viimeisen 10 vuoden aikana kukaan ei ole voittanut niin paljon mestaruuksia kuin minä. On mahdotonta voittaa aina, mutta voittamalla tasaisin väliajoin tekee historiaa.

– Ihmiset eivät muista, mitä tapahtui. He vain muistavat, kuka voitti. Jos siis saa sauman voittaa, pitää se käyttää ja voittaa uudestaan ja uudestaan.

Mourinho kertoi lehdelle myös tulevaisuuden tavoitteistaan.

– Minulla on kolme tavoitetta. Haluan olla ensimmäinen valmentaja, joka on voittanut Mestarien liigan kolmessa eri joukkueessa. Ja haluan voittaa liigamestaruuden kolmessa vaikeimmassa liigassa: Englannissa, Italiassa ja Espanjassa. Ja joidenkin vuosien jälkeen haluan olla ensimmäinen, joka voittaa jotain Portugalin maajoukkueessa.

Lue, miten voit katsoa kaikki La Liga –ottelut ilmaiseksi Unibet TV:stä!

Jalkapallo

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus