Jokerit-TPS 28.2.2012: ”Kaikki viittaa narripaitojen voittoon”

28.02.2012 18.46

Kiekkotoimittaja Harri Hepojärvi ennusti, että Jokerit-TPS matsi päättyy kotivoittoon jääkiekon SM-liigassa Helsingissä tiistaina.

– Jokerit ja TPS ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella, voittojen ollessa helsinkiläisille 2–1. TPS:n ainoa voitto tuli voittolaukauskilpailussa joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Kaikki siis viittaa narripaitojen kotivoittoon, mutta mitään ”all-in” –panostusta ei kuitenkaan kannata laittaa, sillä pomminvarma kotivoitto ei ole. Ykkösestä lähdetään kuitenkin liikkeelle, Hepojärvi sanoi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa meheviä kertoimia peliin Jokerit-TPS 28.2.2012.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jokerit-TPS 1,48 (1) 4,90 (X) 5,25 (2)

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita. TÄSTÄ saa lisätietoa Unibetista.

Jokerit-TPS 28.2.2012

Jokerit on SM-liigassa kuudentena. Se on siis kiinni viimeisessä suorassa pudotuspelipaikassa. TPS puolestaan majailee yhdeksäntenä, joten se on matkalla ”säälipudotuspeleihin”.

Jokerien kapteeni Ossi Väänänen kertoi seuransa nettisivuilla julkaistussa YouTube-videossa, mitä hän kaipaa lisää helsinkiläisseuralta.

– Meillä on puolustus parantunut. Hyökkäykseen tarvitaan vielä röyhkeyttä ja maalille menemistä. Me käännetään hyvin peliä ja pidetään hyvin kiekkoa, mutta meidän pitää pystyä kääntämään se konkreettisesti maaleiksi, Väänänen sanoi.

Hannu Henriksson ja Jari Leppäalho ovat päätuomarit matsissa Jokerit-TPS 28.2.2012. Masi Puolakka ja Joonas Saha ovat linjatuomarit.

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommenttiParhaat rahapeliyhtiöt

Bonus
Arvostelu
100 € +10 €*
Riskitön 50 €
100 € +10 €
Riskitön 10 €*
*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus