Jokerit-Kärpät 8.3.2012: ”Kotijoukkue on suosikki, mutta…”

08.03.2012 11.21

Jääkiekon SM-liigan ottelu Jokerit-Kärpät voi hyvinkin olla vierasjoukkueen juhlaa Helsingissä torstaina, ilmoitti kiekkotoimittaja Harri Hepojärvi.

– Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, oululaisten viedessä peleistä kaksi. Torstain otteluun narripaidat lähtevät veitsi kurkulla, sillä joukkueen on lähes pakko voittaa. Helppoa se ei tule kuitenkaan olemaan, sillä vaikka kotijoukkue onkin torstaina ennakkosuosikki, on viime vuosien historia selvästi Kärppien puolella. Lähdetäänkin siis hakemaan rohkeasti vierasvoittoa tähän kohteeseen, Hepojärvi sanoi Urheilulehdessä.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia otteluun Jokerit-Kärpät 8.3.2012. Alle on listattu vain 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Jokerit-Kärpät 1,95 (1) 4,30 (X) 3,05 (2)

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, klikkaa TÄSTÄ.

Jokerit-Kärpät 8.3.2012

Jokerit-Kärpät -peli on tärkeä molemmille. Jokerit kyttäävät paikkaa kuuden parhaan joukkoon, jossa Kärpät ovat. Oululaisseura on kuitenkin vain kaksi pistettä edellä Jokereita.

Antti Boman-Aleksi Rantala on päätuomarikaksikko matsissa Jokerit-Kärpät 8.3.2012. Heidän apunaan ovat linjatuomarit Iikka Kiilunen ja Daniel Österholm.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus