Jokerit-JYP 9.4.2012: ”Kotivoitto tulossa”

09.04.2012 10.12

Jääkiekon SM-liigan välieräpeli Jokerit-JYP päättynee kotivoittoon Helsingissä maanantaina 9.4.2012, ilmoitti Urheiluviikon ex-bloggaaja Juha Kivi.

– Vaikka JYP johtaa sarjaa 3-0, Jokerien ja JYPin väliset pelit ovat olleet tasaisia. Betsafe tarjoaa Jokerien voitolle kertoimeksi 2,15, mikä on reilusti parempi kuin Veikkauksen kerroin. Se on mielestäni maltillisen panoksen arvoinen kerroin. Jokerit voittaa – ja sarja jatkuu, vedonlyöntimaailmaa tunteva Kivi ohjeisti veikkaajia.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia peliin Jokerit-JYP 9.4.2012. Alle on pistetty 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Jokerit-JYP 2,15 (1) 3,95 (X) 2,90 (2)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, lue tämä Betsafe-juttu.

Jokerit-JYP 9.4.2012

Jokerit lähtee otteluun tukalasta asemasta: se on hävinnyt kaikki kolme ensimmäistä välieräpeliä jyväskyläläisille. Ottelusarja menee poikki neljästä voitosta, joten Jokerit on pakkovoiton edessä. Pelillisesti Jokereilla ei ole kuitenkaan ollut jätää JYP-otteluissa. Alla lyhyet koosteet peleistä, joista voi hakea inspiraatiota vedonlyöntiin matsissa Jokerit-JYP 9.4.2012.

1. JYP-Jokerit 2-1 (JA)

JYP löi ensimmäisessä välieräpelissä Jokerit maalein 2-1. Kotijoukkueen osumat tekivät Jani Tuppurainen ja Harri Pesonen. Janne Lahti teki Jokerien maalin. Laukausten valossa Jokerit oli aktiivisempi joukkue: se laukoi 61 kertaa, kun taas JYP jäi 54 laukaukseen. JYP-veskari Riku Helenius torjui pelissä 38 kertaa. Jokerien Eero Kilpeläinen venyi kiekon eteen 26 kertaa.

2. playoff-ottelu: Jokerit-JYP 2-3

Jokerit hallitsi toista välierämatsia JYPiä vastaan, mutta hävisi sen silti maalein 2-3. Ilari Filppula ja Tomi Mäki tekivät Jokerien maalit; Tuomas Pihlman, Miika Lahti ja Jani Tuppurainen tekivät JYP:n maalit. Jokerien pelaajat laukoivat pelissä 50 kertaa, joista JYP-veskari Riku Helenius torjui 29. JYP laukoi 36 kertaa. Niistä Jokerien veskari Eero Kilpeläinen torjui 21.

3. playoff-ottelu: JYP-Jokerit 3-2 (JA)

JYP voitti kolmannen pelin jatkoajalla niukasti 3-2. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Olli Sipiläinen, Ossi Louhivaara ja Olli Malmivaara. Teuvo Teräväinen ja Teemu Eronen tekivät Jokerien maalit. Laukausten valossa JYP vei peliä selvästi: se tykitti ottelussa peräti 84 laukausta, joista Jokerien veskari Eero Kilpeläinen torjui 43. Narripaidat laukoivat 52 kertaa, joista JYP-maalivahti Riku Helenius torjui 29.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä peliin Jokerit-JYP 9.4.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus