Jokerit-Blues 18.4.2012: ”Kumpaa kiinnostaa?”

16.04.2012 23.50

Kiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen analysoi Urheilulehden sivuilla, miten käy jääkiekon SM-liigan pronssipelissä Jokerit-Blues 18.4.2012.

– Yleensä jompaakumpaa osapuolta kiinnostaa enemmän. Se mitali on kuulemma hirmuisen hauska saada, jotta kaudesta jää hyvä maku. En osaa nyt sanoa, kumpaa kiinnostaa enemmän, ehkä Bluesia, Sihvonen sanoi.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Betsafe tarjoaa jättikertoimia peliin Jokerit-Blues 18.4.2012. Alla on 1X2.

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Jokerit-Blues 1,65 (1) 4,45 (X) 4,10 (2)

Huom! Yllä olevan markkinoiden parhaan Betsafe-bonuksen saa vain, kun avaa pelitilin Urheiluviikon kautta. Muualta saa pienemmän bonuksen.

Betsafella on tuhansia tyytyväisiä suomalaisasiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Lähtökohdat peliin Jokerit-Blues 18.4.2012

Jokerien luottopuolustaja Ossi Väänänen myönsi hävityn JYP-välieräsarjan jälkeen helsinkiläisseuran sivuilla, että joukkueella oli kova hinku finaaliin.

– Pettymys on iso. Fiilis oli tosi hyvä tästä ryhmästä varsinkin pudotuspeleihin lähdettäessä ja niiden aikana. Potentiaali alkoi tulla esiin, vaikka jäi vielä parannettavaakin. Näin tämä urheilussa joskus menee, Väänänen sanoi.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä SM-liigan pronssipeliin Jokerit-Blues 18.4.2012!

Siirry Betsafelle Urheiluviikon supertarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat yhtiöltä 120 euroa ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin! Avaa pelitili heti, sillä tarjous ei kestä ikuisesti.

Jääkiekko

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus