Johanna Tukiainen: Jääkiekkoilijat eivät ole kaikista välkyimpiä, mutta…

28.11.2008 12.24

Tanssija Johanna Tukiainen kertoi Urheiluviikolle omia näkemyksiään eri lajien harrastajien älyllisistä ominaisuuksista. Minkä lajin harrastajat ovat fiksuimpia? Entä mitä mieltä Johanna on jääkiekkoilijoista?

Minkä lajin harrastajat ovat fiksuimpia?

– Varmaankin sellaisen, jotka tarvitsevat vähän älliäkin. Ei tule mieleen mitään tiettyä lajia. Alppihiihto voisi olla sellainen. Esimerkiksi Kalle Palander on varmaan ihan fiksu.

– Mulla on sellainen mielikuva, että jääkiekkoilijat eivät ole kaikista välkyimpiä, mutta se voi olla pelkkä stereotypia.

.

Johanna Tukiainen ei seuraa aktiivisesti jalkapalloa eikä jääkiekkoa. Kilkkaa kuvaa, jos haluat nähdä sen suurempana.

Jääkiekko vai jalkapallo?

– Seuraan molempia lajeja aika vähän, mutta sekä jääkiekko että jalkapallo ovat ihan hienoja lajeja. En osaa sanoa, kumpi on parempi.

Tukiainen kertoi viime viikolla, kenellä miesurheilijalla on paras kroppa. Lisäksi hän kertoi, ettei hän pidä niin sanotuista urheiluhulluista

Dolls on suomalaista naiskauneutta edustava tanssiryhmä, jonka on perustanut Johanna Tukiainen. Ryhmä tuottaa esityksiä, joita voi tilata niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin.

Haluaisitko sinä saada näkyvyyttä Urheiluviikon pukuhuoneessa? Jos olet vähintään 18-vuotias nainen, pääset alkuun, kun lähetät henkilötietosi ja kolme kuvaasi osoitteeseen pukuhuoneessa (at) gmail . com.

Kuvat hyväksytään julkaistavaksi sillä ehdolla, että ne ovat vapaasti Urheiluviikon ja sitä julkaisevan DeeRealin käytössä. Kuvia ei palauteta.

Pukuhuone & Seksikkäät naiset urheilusta

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus