Jennie SweetRevolver ei juuri urheile – mutta pysyy kunnossa silti

25.10.2009 14.20

Jenny Mäki-Jaakkola verkkosivuillasi kerrot, että alun perin esiinnyit nimellä Jennie Hard-Core, mutta nyt teet töitä nimellä Jennie SweetRevolver. Miksi päätit vaihtaa taitelijanimeäsi?

– Tästä on tullut paljon kysymyksiä. Vaihdon taitelijanimeäni, koska moni luuli minun tekevän aikuisviihdettä. Toinen syy oli se, että Hard-Core ei kuulostanut tarpeeksi persoonalliselta. SweetRevolver kuulostaa juuri sopivalta, koska siinä on ripaus suloisuutta ja ripaus rockhenkeä.

Harrastatko urheilua? Jos harrastat, mitä lajeja?

– En pahemmin harrasta urheilua. Koiran kanssa käyn lenkillä, ja siinä se onkin, mutta pysyn hyvässä kunnossa siitä huolimatta. Jos harrastaisin, harrastaisin koripalloa, sählyä ja ratsastusta. Koris on aina kuulunut lemppareihini kouluajoista lähtien.

jennie_sweetrevolver1

Haluaisitko sinä saada näkyvyyttä Urheiluviikon pukuhuoneessa? Jos olet vähintään 18-vuotias nainen, pääset alkuun, kun lähetät henkilötietosi ja kolme kuvaasi osoitteeseen pukuhuoneessa (at) gmail . com.

Kuvat hyväksytään julkaistavaksi sillä ehdolla, että ne ovat vapaasti Urheiluviikon ja sitä julkaisevan DeeRealin käytössä. Kuvia ei palauteta.

Pukuhuone & Seksikkäät naiset urheilusta

Aiheeseen liittyvät uutiset

 • Unique Post

Kommentit

 1. great link building — 20.11.2013

  mpqr9X Really informative blog article. Really Great.

 2. great link building — 20.11.2013

  6Ybu5i I think this is a real great article post. Much obliged.

 3. jppe — 22.09.2011

  wau!

 4. Joker — 30.10.2009

  ”kisskiss kisuli..”

 5. - — 27.10.2009

  oikee urheilu-uutine taas?

Jätä kommentti− viisi = 1