Jennie SweetRevolver ei juuri urheile – mutta pysyy kunnossa silti

25.10.2009 14.20

Jenny Mäki-Jaakkola verkkosivuillasi kerrot, että alun perin esiinnyit nimellä Jennie Hard-Core, mutta nyt teet töitä nimellä Jennie SweetRevolver. Miksi päätit vaihtaa taitelijanimeäsi?

– Tästä on tullut paljon kysymyksiä. Vaihdon taitelijanimeäni, koska moni luuli minun tekevän aikuisviihdettä. Toinen syy oli se, että Hard-Core ei kuulostanut tarpeeksi persoonalliselta. SweetRevolver kuulostaa juuri sopivalta, koska siinä on ripaus suloisuutta ja ripaus rockhenkeä.

Harrastatko urheilua? Jos harrastat, mitä lajeja?

– En pahemmin harrasta urheilua. Koiran kanssa käyn lenkillä, ja siinä se onkin, mutta pysyn hyvässä kunnossa siitä huolimatta. Jos harrastaisin, harrastaisin koripalloa, sählyä ja ratsastusta. Koris on aina kuulunut lemppareihini kouluajoista lähtien.

jennie_sweetrevolver1

Haluaisitko sinä saada näkyvyyttä Urheiluviikon pukuhuoneessa? Jos olet vähintään 18-vuotias nainen, pääset alkuun, kun lähetät henkilötietosi ja kolme kuvaasi osoitteeseen pukuhuoneessa (at) gmail . com.

Kuvat hyväksytään julkaistavaksi sillä ehdolla, että ne ovat vapaasti Urheiluviikon ja sitä julkaisevan DeeRealin käytössä. Kuvia ei palauteta.

Pukuhuone & Seksikkäät naiset urheilusta

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus