Jalkapalloa ilmaiseksi netissä

Suomeksi palveleva luotettava rahapeliyhtiö Unibet näyttää pelitilin avanneille asiakkailleen ilmaiseksi huippujalkapalloa. Vaikka Unibet on rahapeliyhtiö, pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista. Kun pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus, on jalkapallomatsien seuraaminen siis täysin ilmaista. Mitään ohjelmia ei myöskään tarvitse ladata, jotta pelejä pääsee katsomaan.

Katso jalkapalloa ilmaiseksi avaamalla Unibet-tunnus TÄSTÄ! Pelien katsominen ei edellytä vetojen lyömistä. Ainoa edellytys on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

Jos haluat lisätietoa Unibetista ennen pelitilin avaamista, lue lisää tästä. Unibetin netti-tv:stä saa puolestaan lisätietoa tästä.

Mitä jalkapallopelejä Unibet näyttää?

Yhtiön ohjelmalistalla on maaotteluja sekä seurajoukkueiden pelejä Etelä-Amerikasta, Amerikasta ja Euroopan huippumaista. Unibet näyttää muun muassa kaikki pelit Espanjan La Ligasta, Italian Serie A:sta, Saksan Bundesliigasta ja Ranskan Ligue 1:stä. Toisin kuin tv-kanavat, se ei siis näytä joka kierrokselta vain yhtä peliä. Se näyttää netti-tv-osiossaan kaikki pelit, joista jokainen asiakas saa valita omansa.

Netti-tv-lähetysten taso on erinomainen: selostus sekä kommentointi on asiantuntevaa ja kuva on laadultaan huipputasoa.

Ohjeet pelien katsomiseen

Avaa Unibetille pelitili yllä olevasta linkistä tai
TÄSTÄ.. Kun olet luonut linkistä aukeavalla sivustolla käyttäjätunnuksesi, kirjaudu Unibetin sivustolle ja nauti futiksesta. Kaikki käy helposti ja nopeasti!

Mitä muuta jalkapallon lisäksi ilmaiseksi?

Futis ei ole ainoa laji, jota Unibet näyttää asiakkailleen. Yhtiö näyttää myös muun muassa jääkiekkoa, nyrkkeilyä, tennistä, krikettiä, koripalloa, sulkapalloa, moottoriurheilua, pöytätennistä ja squashia. Unibetista on sanottu, että se on maailman paras urheilumedia.

Monet suomalaiset ovat avanneet pelitilin Unibetille juuri siitä syystä, että siellä voi katsoa urheilua. Unibet käyttää asiantuntijoinaan myös monia suomalaisten tuntemia urheilutähtiä, kuten Esa Tikkasta ja Amin Asikaista.

Katso jalkapalloa ilmaiseksi avaamalla Unibet-tunnus TÄSTÄ! Pelien katsominen ei edellytä vetojen lyömistä. Ainoa edellytys on, että pelitili on avattu, eli sille on tehty talletus.

*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus