Itävalta-Suomi 29.2.2012: ”Tasainen vääntö”

29.02.2012 00.15

Suomi-futiksen asiantuntija Timo Innanen kertoi Urheiluviikolle, millaiseksi muodostuu maaottelu Itävalta-Suomi 29.2.2012.

– Odotan tasaista vääntöä, jossa Itävalta pitänee kotikentällään enemmän palloa. Suomi haluaa kuitenkin pyrkiä myös vahvaan pallokontrolliin, joten mitään yksipuolista isäntien pallorallia on turha odottaa. Suomen koko joukkueen puolustuspelaaminen toimi hyvin jo Tanskaa vastaan ja uskon, että Suomella on sauma napata ottelusta hyvä tulos, sanoi Innanen, joka veikkasi, että peli päättyy tasan 1-1.

Suomen kielellä asiakkaitaan palveleva laadukas rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa mehukkaita kertoimia otteluun Itävalta-Suomi 29.2.2012. Alle on listattu 1X2.

Itävalta-Suomi 1,78 (1) 3,45 (X) 4,50 (2)

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Euroopan parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi valitulla Unibetilla on tuhansittain tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita. Jos haluat lisätietoa yhtiöstä, sitä saa TÄSTÄ.

Itävalta-Suomi 29.2.2012

Itävalta-Suomi –ottelu käynnistyy mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä tuloksellisesti kummallakaan joukkueella ei ole mennyt erityisen hyvin viime aikoina. Alle on listattu sekä Itävallan että Suomen viiden viime matsin tulokset.

Ukraina-Itävalta 2-1
Kazakstan-Itävalta 0-0
Azerbaidzhan-Itävalta 1-4
Itävalta-Turkki 0-0
Saksa-Itävalta 6-2

Tanska-Suomi 2-1
Unkari-Suomi 0-0
Suomi-Ruotsi 1-2
Suomi-Hollanti 0-2
Suomi-Moldova 4-1

Avaavatko Suomen muutokset Itävallan puolustuksen?

Innanen ennusti, että Kasper Hämäläinen viimeistelee Suomen maalin. Samalla hän nosti esiin muitakin suomalaispelaajia.

– Kannattaa seurata, miten Roman Eremenko pelaa uudessa roolissaan. Hän pelaa poikkeuksellisesti ryhmityksessä hieman ylempänä, kun taas Tim Sparv pelaa hänen ankkurin paikkaansa. On kiintoisaa nähdä, miten vaihto toimii. ideana on siis se, että näin Eremenko pääsisi tekemään peliä ylempänä ja onnistuisi myös tekemään entistä enemmän vastustajan puolustuslinjaa avaavia syöttöjä. Nostaisin myös esiin toppari Petri Pasasen. Hänellä on nyt tilaisuus näyttää, vieläkö hän kuuluu maajoukkueen avauskokoonpanoon.

Urheiluviikko toivottaa vedonlyöntimenestystä matsiin Itävalta-Suomi 29.2.2012!

Siirry Unibetille erikoistarjous hyödyntäen TÄSTÄ, niin saat 100 € ilmaista bonusrahaa vedonlyöntiin!

Veikkausvihjeet

Aiheeseen liittyvät uutiset

  • Unique Post

Kommentit

No comments yet.

Jätä kommentti*Markkinoiden paras bonus, jonka saa vain Urheiluviikon kautta.

Veikkaus